TributeMe: 5 каверів на хіт “Payphone” гурту Maroon 5

Відео-відповідей Адаму Левіну з Maroon 5 та їхньому хіту Payphone на YouTube більше, ніж ви можете собі уявити, тому пошук гідних каверів до пісні міг тривати вічність. Та знайшлися саме ті переспівки, що можна виділити з сотні інших: ті, що лишають щось приємне на душі після того, як закінчиться остання секунда кліпу. Саме вони вас сьогодні й надихатимуть!

Версія від Tyler Ward та Katy McAllister

Tyler Ward та Katy McAllister – думаємо, варто почати з них. Парочка вирішила виконати пісню в дуеті, попередньо обробивши композицію в легкій рок-манері. Основну партію спочатку виконує Тайлер, і це в нього дуже непогано виходить. Але й Кеті не відстає – її жіночна партія дуже гармонійно доповнює голос хлопця в кліпі, що зображує чергову історію кохання. І драматичний сюжет дійсно вдало вийшов в закоханих, адже з усіх представлених каверів премію «За найбільшу кількість переглядів» отримали б саме ці закохані.

Версія від Tanner Patrick

Юне дарування в особі Tanner Patrick – музичне явище з позначкою «сам співаю і сам я граю». Спів хлопця супроводжує гітара та клавішні, які Патрік вдало поєднує завдяки дивам техніки. Ми взагалі думаємо, що в руках цього красунчика навіть смартфон перетворюється в інструмент аранжування треків. Що ж тоді для Payphone залишається? :) Ну і, певне ж, ліричний вокал робить свою справу. Tanner Patrick – правильний підхід у всьому!

Версія від Pentatonix

Квінтет Pentatonix просто неможливо оминути увагою! Гурт складається з трьох вокалістів, два з яких – на беку, та двох біт-боксерів. Можливо, цей кліп – найоригінальніше, що можна було придумати, виконуючи такий мейнстрімний Payphone. Спів молодиків навіть неможливо з чимось порівнювати, його можна поставити фоновою музикою та просто слухати. Але у випадках поганого настрою дуже рекомендується саме перегляд, бо спостерігати емоціями кожного з харизматичних учасників бенду під час виконання – саме задоволення!

Версія від Stella та Plamen

А цю версію Payphone виконує переважно дівчина на ім’я Stella. Молодик Plamen, який сидить поруч, теж інколи виконує роль вокаліста в цьому відео. Але основна його задача – виконувати гітарну партію. За вмонтованими кадрами можна помітити, що таке гарне звучання досягається за рахунок додаткового «втручання» ще однієї гітари та синтезатору, які допомагають презентувати глядачу якісно виконану акустичну версію. Дякуємо, ми зацінили!

Версія від Samuel Lin

Коментарі зайві: людина-оркестр Samuel Lin. Дві гітари, барабанна установка та клавішні віртуозно зливаються в єдиному звучанні під супровід «вокалу» скрипки. Інший вокал відсутній взагалі, і ми знаємо, що він тут просто зайвий. Як зізнався сам Семюель в опису до відео, запис композиції Payphone зайняв два дні. А вдячні користувачі YouTube вже прозвали його “one man band”. Це справжнє визнання для молодого виконавця, якому й наші читачі неодмінно додадуть своєї порції захоплення!