Музичні прем’єри тижня: The Embassy, Delphic, блискуча Mozart’s Sister та інші

В рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. За минулий тиждень чимало виконавців презентували нові пісні, а ми знову відібрали з них найкращі саме для вас. Огляд цих композицій читайте нижче в нашому матеріалі.

Хто: Justin Timberlake та Jay Z
Пісня: Suit & Tie
Альбом: The 20/20 Experience (2013 рік)

Американський співак Джастін Тімберлейк нарешті презентував довгоочікуваний музичний матеріал. Попереднього тижня на YouTube з’явилося відео, в якому Джастін розповідав, що неймовірно хоче порадувати шанувальників новими піснями. «Послухайте, я записав лише два альбоми за останні десять років. Але ж мені просто не хотілося випускати платівку з посереднім матеріалом. Тепер я готовий представити вам щось цікавеньке», – пояснював артист. А вже 14 січня Тімбелейк презентував трек Suit & Tie, записаний з репером Jay Z. Не дивлячись на те, що пісня одразу ж очолила чарти iTunes по всьому світу, багато меломанів відзначили, що композиція виявилася доволі сумнівною спробою камбеку.

Хто: The Embassy
Пісня: Related Artist
Альбом: Sweet Sensation (26 лютого 2013 року)

Учасники електро-поп-команди The Embassy вже готуються показати публіці свій третій студійний альбом “Sweet Sensation”. Перед випуском платівки інді-боги зі Швеції поділилися потенційно хітовим треком “Related Artist”. Пісня стала самостійним синглом та вже доступна для безкоштовного завантаження на офіційному сайті гурту разом з дивною нотаткою від музикантів: “Ми повинні померти задоволеними, щоб потім знову гуртом переродитися. Так ми будемо не розділеними та самозакоханими, а самостійними та пов’язаними між собою”. Здається, пісня “Related Artist” є чудовим камбеком для артистів, від яких вже шість років не надходило жодних новин. Схоже, Тімберлейку варто брати приклад з The Embassy.

Хто: Mozart’s Sister
Пісня: Mozart’s Sister
Альбом: Hello (25 лютого 2013 року)

Співачка з Монреалю Кайла Томпсон, більш відома за псевдонімом Mozart’s Sister, випустила новий трек з несподіваною назвою “Mozart’s Sister”, який увійде в її нову міні-платівку “Hello”. Схоже, дівчина має великі шанси стати відкриттям 2013 року, адже її ретро-стиль 80-х вже підкорив багатьох меломанів, які бачили виконавицю влітку на численних фестивалях. Тут вам і талант легендарної Сінді Лопер, і чарівність популярної Бейонсе, і харизма неповторної Marina And The Diamonds.

Хто: Delphic
Пісня: Baiya
Альбом: Collections (28 січня 2013 року)

Електронники Delphic нарешті презентували свій другий студійний альбом, який назвали “Collections”. Увійшов на диск і перший сингл “Baiya”, демо-версія якого раніше вже транслювалася на деяких радіостанціях світу. «Нам дуже хотілося випустити дійсно гарний запис. До того ж, жодної зацікавленості до рок-н-рольного стилю життя ми не відчуваємо. Нам не хочеться випускати другий альбом тільки заради того, щоб повеселитися в турі та відіграти пісні», – відзначили раніше учасники Delphic. Редакція Inspired Music вже слухає, що ж такого напрезентували Delphic в платівці “Collections”, а вам поки рекомендуємо насолодитися її лід-синглом “Baiya”.

Хто: Calvin Harris та Tinie Tempah
Пісня: Drinking from the Bottle
Альбом: 18 months

Шотландський ді-джей Кельвін Гарріс нарешті офіційно випускає новий сингл. Наступною композицією з альбому “18 months” стане трек “Drinking from the Bottle”, яка з’явиться в гарячій ротації радіостанцій вже через декілька днів. Схоже, хитра схема Кельвіна “одноманітний біт+запрошена зірка” досі працює: ще до офіційного синглового випуску композиція досягла п’ятої сходинки британського чарту. Своєї черги тепер чекають пісні з Еллі Голдінг, гуртом Dizzee Rascal та Айєю Марар. Кельвін вирішив вичавити всі соки з альбому “18 months”?