Музичні прем’єри тижня: Paramore, The Strokes, The Lonely Island та інші

В рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. За минулий тиждень чимало виконавців презентували нові пісні, а ми знову відібрали з них найкращі саме для вас. Огляд цих композицій читайте нижче в нашому матеріалі.

Хто: Paramore
Пісня: Now
Альбом: Paramore (4 квітня 2013 року)

Учасники американського рок-гурту Paramore нарешті випустили новий трек. Новинка отримала назву Now та стала першим синглом з четвертого студійного альбому музикантів “Paramore”, який вийде вже на початку квітня цього року. «Ми по-новому відчули стиль нашої команди під час запису альбому та, зокрема, пісні Now. Можливо, саме на честь реінкарнації ми й назвали наш новий диск “Paramore”. До того ж, наш гурт переслухав чимало композицій різноманітних стилів, тому ви можете очікувати незвичний альбом», – відзначає вокалістка гурту Хейлі Вільямс в одному з останніх інтерв’ю. І одразу ж обачливо додає, що шанувальники команди можуть не хвилюватися: дабстепу на диску “Paramore” не буде.

Хто: The Strokes
Пісня: One Way Trigger
Альбом: наступний студійний альбом (2013)

Американські рокери The Strokes випустили нову пісню One Way Trigger, яка увійде в наступний альбом гурту. Цікаво, що крім новинки, представники лейблу музикантів також розіслали на радіостанції ще й офіційний сингл All The Time з прив’язкою до певної дати прем’єри в ефірі. Але ді-джеї вирішили не затягувати з презентацією та вже обіцяють «випадково» включити пісню в гарячу ротацію найближчим часом. Що ж до платівки, то ще влітку минулого року журналісти “NME” писали про запис продовження альбому “Angles” гурту The Strokes в знаменитій нью-йоркській студії “Electric Lady Studios”. Пізніше новину про це підтвердив й батько одного з учасників бенду.

Хто: The Lonely Island, Adam Lenine, Kendrick Lamar
Пісня: YOLO
Альбом: наступний студійний альбом від The Lonely Island (2013)

Американський комедійний бенд The Lonely Island, знайомий меломанам за численними музичними пародіями, презентував новий трек YOLO. Цього разу в запису композиції учасникам гурту допоміг вокаліст Maroon 5 Адам Лівайн та репер Кердрік Ламар. Іронічний трек обігрує абревіатуру “YOLO” (You Only Live Once) та пропонує слухачам альтернативний план щодо того, як прожити щасливе та довге життя. Серед іншого, співаки радять не відвідувати нічні клуби та забути про депозити в банку. І навіть не думати про подорожі залізницею або на літаках та автобусах. Мовляв, це неймовірно небезпечно. Тож, в жодному разі не прослуховуйте трек нижче цього абзацу – такі речі називаються піратством та суворо караються законом (насправді ні).

Хто: Jessie Ware
Пісня: Sweet Talk
Альбом: Devotion

Яскрава брюнетка Джессі Вейр випустила новий сингл Sweet Talk. Композиція стала вже п’ятим синглом в підтримку дебютника талановитої британки “Devotion”, який критики назвали одним з найкращих альбомів 2012 року. Колишня футбольна колумністка газети “Jewish Chronicle” Джессі Уейр завжди більше хотіла співати, ніж займатися цією нікому не потрібною журналістикою. Дівчина довго була бек-вокалісткою в різноманітних аматорських ансамблях, а потім набралася сил і почала співати на записах різних британських дабстепових продюсерів. Після цього Джессі спіткав грандіозний успіх та звання головної надії 2012 року. Схоже, вона змогла підтвердити цей статус. Принаймні, Джессі вміє співати наживо.

Хто: Nicole Scherzinger
Пісня: Boomerang
Альбом: наступний студійний альбом (2013 рік)

Спокуслива кицюня Ніколь Шерзінгер нарешті презентувала новий сингл та анонсувала другий студійний альбом, який вийде вже навесні цього року. Редакція Inspired Music вже готується запалювати на танцполах під супровід пісні Boomerang та всім серцем бажає співачці не повторити фатальну помилку дебютного альбому “Killer Love”. Нагадаємо, тоді Ніколь лише трохи відсрочила випуск платівки в США, і тут понеслося… Спочатку артистка пообіцяла презентувати диск з бонус-треками через півроку, потім годувала американців розповідями про ексклюзивний другий диск на додачу до основної платівки, а потім взагалі «забила» на випуск альбому та вирішила залишити американських шанувальників без “Killer Love”. Небезпечна Ніколь, аррр…