Музичні прем’єри тижня: Depeche Mode, Еллі Гоулдінг, Роббі Вільямс та інші

В рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. За минулий тиждень чимало британських виконавців презентували нові пісні, а ми знову відібрали з них найкращі саме для вас. Огляд цих композицій читайте нижче в нашому матеріалі.

Хто: Depeche Mode
Пісня: Heaven
Альбом: Delta Machine (26 березня 2013 року)

Легендарні електронники Depeche Mode нарешті презентували свій перший сингл “Heaven” з наступного студійного альбому “Delta Machine”. Цікаво, що пісня стала вже 50-м синглом в творчій кар’єрі музикантів. Після випуску нового альбому Depeche Mode відправляться в гастрольний тур та виступлять у 25 європейських країнах, де обіцяють презентувати наживо “Heaven” та інші нові пісні. Київський концерт відбудеться 29 червня на НСК «Олімпійський» та обіцяє здивувати місцевих та прибулих фанів, які не бачили кумирів з 2010 року. Нагадаємо, за весь час свого існування Depeche Mode продали більш ніж 100 мільйонів примірників альбомів. Тепер у британців з’явився шанс збільшити цей показник ще й завдяки туру, що почнеться в травні та завершиться в кінці липня.

Хто: Ellie Goulding
Пісня: Explosions
Альбом: Halcyon

Британска співачка Еллі Гоулдінг несподівано випустила третій сингл “Explosions” з останньої платівки “Halcyon”. Це сталося декілька днів тому – після того, як композиція стала саундтреком телевізійної драми на найбільшому телевізійного каналу Великобританії. Через вдалий дебют у вигляді 33 місця офіційного чарту представники лейбла артистки вирішили надати “Explosions” статус офіційного синглу. Презентувала днями виконавиця і малобюджетний кліп на пісню, відзначивши в Twitter: «Ми вирішили зробити такий собі відеоролик з концертних кадрів різних років. Нічого особливого, але нехай буде».

Хто: Tom Odell
Пісня: Hold Me
Альбом: Long Way Down (14 квітня 2013 року)

Найперспективніший артист за версією “Brits Critics’ Choice Award 2013″ Том Оделл нарешті випустив перший офіційний сингл. Композиція “Hold Me” вже невдовзі з’явиться на радіостанціях Європи, а також увійде до дебютної платівки новачка “Long Way Down”, яка вийде вже в квітні. Нам дуже цікаво, чи виправдає Том сподівання критиків та меломанів, адже переможцями “Brits Critics’ Choice Award”, як ми знаємо, в різний час ставали Адель, Florence + The Machine, Еллі Гоулдінг та Емелі Санде. І, схоже, у хлопця до цього є всі перспективи, бо він одягає хіпстерські джинси, має дурнувату зачіску та нічого не знає про засилля електроніки в сучасній музиці.

Хто: Robbie Williams
Пісня: Be a Boy
Альбом: Take the Crown

Не пасе задніх в бритнанському шоу-бізнесі й епатажний Роббі Вільямс. Співак поділився назвою третього синглу з останнього альбому “Take the Crown” – ним стала композиція “Be a Boy”. Можливо, виконавець представить пісню в живому виконанні на церемоції вручення статуеток “Brit Awards 2013″, яка відбудеться вже 20 лютого в Лондоні. До того ж, Роббі має всі шанси повернутися в цей день додому не з порожніми руками. Артист номінований в категорії “Найкращий сингл” завдяки композиції “Сandy”, яка восени змогла дебютувати на першому місці британського чарту.

Хто: Olly Murs
Пісня: Army Of Two
Альбом: Right Place Right Time

Випускник одного з останніх британских сезонів шоу “The X-Factor” Оллі Мьорс продовжує впевнено тримати курс на перші сходинки американcьких чартів. Після впевненого дебюту в США завдяки пісні “TroubleMaker”, записаної з репером Флоу Райдою, молодий співак вирішив не залишати радіопростір світу. Для досягнення мети Оллі обрав сингл “Army Of Two”, гламурним відеокліпом на котрий красунчик обіцяє порадувати нас вже найближчими днями. «Думаю, це мудре рішення, бо пісня “Army Of Two” є неперевершеною. Я написав трек з думкою про моїх фанів, з якими я завжди поруч. Звичайно, це не нова тема, але я не злякався та вирішив ще раз довести, що в мене є музичне майбутнє», – зізнався артист в одному з інтерв’ю. Оллі, ми все одно б тебе любили, якщо навіть ти не співав, тому не хвилюйся :)