Музичні прем’єри тижня: Gorchitza, Zedd, Fall Out Boy та інші

В рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. За минулий тиждень чимало виконавців презентували нові пісні, а ми знову відібрали з них найкращі саме для вас. Огляд цих композицій читайте нижче в нашому матеріалі.

Хто: Gorchitza
Пісня: L.O.L. (Language Of Love)
Альбом: наступний студійний альбом гурту

Українські електронники Gorchitza продовжують представляти свіжий музичний матеріал, записаний з новою солісткою гурту Ольгою Дібровою. Цього разу музиканти поділилися з шанувальниками композицією L.O.L. (Language Of Love). За деякими джерелами, вже навесні бенд випустить спеціальний міні-альбом, в який увійде як L.O.L. (Language Of Love), так і вже відомі пісні As Time Passes By та Music Is Everything. Що ж до новинки, то лідер гурту Олексій Ґорчіца зізнається, що вже давно планував презентацію композиції: «Ми написали трек ще влітку минулого року, потім виконали його на фестивалі «Джаз Коктебель» та інших заходах. А потім відмастерили пісню в студії, зняли яскравий кліп та записали акустичну версію доріжки». Здається, переможець в номінації «найкращий весняний гімн» точно визначений.

Хто: Zedd and Foxes
Пісня: Clarity
Альбом: Clarity

Німецький ді-джей з російським корінням Zedd готується випустити новий сингл для танцполів всього світу. Четвертою композицією на підтримку дебютного альбома “Clarity” талановитого хлопця стала одноіменна пісня, записана разом із співачкою Foxes. За порівняно недовгий час Антон Заславський (справжнє ім’я ді-джея) став одним з найпопулярніших музичних продюсерів. Він сповпрацював з Євою Сімонс, Джастіном Бібером та навіть Леді Гагою. Параллельно з цим Zedd встигає просувати власну творчість та не соромиться представляти світу свій погляд на електронну музику.

Хто: Fall Out Boy and 2Chainz
Пісня: My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)
Альбом: Save Rock And Roll (травень 2013 року)

Поп-панки Fall Out Boy відновлюють свою музичну діяльність та вже в травні цього року випустять новий альбом “Save Rock And Roll”, котрий стане першою студійною роботою музикантів за п’ять останніх років. Нагадаємо, в 2009 році кожен учасник колективу пішов своїм творчим шляхом: басист і автор пісень колективу Піт Вентц створив власний бенд Black Cards, а гітарист Джо Троман і ударник Енді Херлі стали учасниками гурту The Damned Things. Що ж до вокаліста Fall Out Boy Патріка Стампа, то в 2011 році музикант випустив сольний альбом “Soul Punk”. Тепер, напередодні виходу нового альбому, Fall Out Boy презентували новий сингл My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up), записаний разом з репером 2Chainz. Пісня вже впевнено проситься до хіт-парадів Австралії, Ірландії та Великобританії.

Хто: James Blake
Пісня: Retrograde
Альбом: Overgrown (квітень 2013 року)

Головна надія британської електроної музики Джеймс Блейк поділився з фанатами новим синглом Retrograde, який увійде до другого студійного альбому співака. Прем’єра нової пісні відбулася в ефірі однієї з британських радіостанцій, опісля трек був завантажений на офіційну сторінку співака на Youtube. «Останнім часом я записував багато клубного музичного матеріалу. В мене просто було багато часу для вечірок в клубах, а це дуже відбивається на творчості. Тому мій другий альбом вийшов досись агресивним», – зізнався Блейк в одному з останніх інтерв’ю. Відомо, що нова платівка виконавця отримає назву “Overgrown” та з’явиться на полицях музичних магазинів вже на початку квітня.

Хто: Pink and Nate Russ
Пісня: Just Give Me A Reason
Альбом: The Truth About Love

Популярна американська співачка Пінк випустила новий сингл Just Give Me A Reason, який увійшов до останнього альбому діви “The Truth About Love”. Цікаво, що під час роботи над треком співачка запросила виконати пісню з нею фронтмена американської команди fun. Нейта Рюсса. «Це дуже гарна пісня і я неймовірно пишаюся нею. Спочатку ми припускали, що я сама буду виконувати Just Give Me A Reason. Пізніше стало ясно, що тут потрібна ще й точка зору іншої людини. Нейт дуже добре підходив на цю роль», – відзначила співачка. Сподіваємось, що в майбутньому синглами вийдуть й інші прекрасні дуети з альбому “The Truth About Love” – пісні з Лілі Аллен та Емінемом.