Музичні прем’єри тижня: Marina And The Diamonds, The Hardkiss, Hurts та інші

KljMVgCdEnU

В рубриці «Музичні прем’єри тижня» Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. За минулий тиждень чимало виконавців презентували нові пісні, а ми знову відібрали з них найкращі саме для вас. Огляд цих композицій читайте нижче в нашому матеріалі.

Хто: Marina And The Diamonds
Пісня: E. V. O. L.
Альбом: перевидання альбому Electra Heart (можливо)

Британська співачка Marina And The Diamonds вирішила зробити приємний подарунок шанувальникам в День святого Валентина. Виконавиця поділилася новим треком, який став своєрідним бі-сайдом до останнього студійного альбому “Electra Heart”. Як не дивно, іронічна Марина Діамандіс і тут не втримала свою іронію та назвала нову композицію E.V.O.L, що є анаграмою до всім відомого “love” та водночас дуже нагадує слово “evil” – «зло». Пісня стала восьмою частиною автобіографії альтер-его артистки, яка вже рік періодично з’являється на YouTube та оповідає меломанам історію хитрої та жорстокої білявки Електри Харт. «Потрібні лише дві самотні людини, які познущаються над коханням та перетворять його на зло», – співає цього разу Marina And The Diamonds. А ми продовжуємо дивуватись, як в цій красуні співіснують такі дві суперечні між собою характери. Принаймні, композиція E.V.O.L дійсно виглядає неймовірно чесно.

Хто: Hurts
Пісня: Sandman
Альбом: Exile (11 березня 2013)

Учасники манчестерського гурту Hurts продовжують представляти новинки з їхнього другого студійного альбому “Exile”. Цього разу в мережу витік трек Sandman, який декілька днів тому був презентований на хвилях “BBC Radio 1″. Новинка явно не претендує на звання найкращої пісні талановитих хлопців, а хіп-хоп-біти вже встигли відлякати частину музичних блогерів, які вже звикли до легких та повітряних музичних мотивів в творчості гурту. Або ж Тео Хатчкрафт та Адам Андерсон серйозно вирішили вийти на американський шоу-бізнесовий ринок, або ж просто захворіли на «синдром другого альбому». В будь-якому випадку, все краще та краще писати пісні в цьому світі можуть тільки Depeche Mode, а от Hurts вже точно не зможуть перевершити успіх свого найголовнішого хіта “Wonderful Life”.

Хто: Justin Timberlake
Пісня: Mirrors
Альбом: The 20/20 Experience (15 березня 2013)

Одразу після свого феєричного виступу на церемонії «Греммі» з композицією Suit And Tie Джастін Тімберлейк презентував новий трек Mirrors. Композиція увійде до нового альбому співака “The 20/20 Experience”, який з’явиться на полицях музичних магазинів вже в середині березня. Композиція, тривалість якої становить аж 8 хвилин, вже доступна для скачування та набирає популярності, зокрема, в українському iTunes. «Тімбаленд, який продюсував альбом “The 20/20 Experience”, є моїм найкращим другом. Ми дійсно як брати, чесно вам кажу. У нас завжди однакова думка на все, і ми завжди хочемо зробити щось, що може нагадати нам про музику, яку ми любимо. Зараз ми записали, мабуть, найкраще, на що здатні. А все через те, що я та він просто сіли в студії та вирішили нікому ні про що не розповідати .Результат вийде дуже і дуже несподіваним», – інтригує нас Тімберлейк в інтерв’ю журналістам “Rolling Stone”.

Хто: Cascada
Пісня: Glorious
Альбом: офіційна збірка пісень «Євробачення 2013» (березень-квітень 2013)

Країни Європи продовжують обирати своїх представників на міжнародний музичний конкурс «Євробачення 2013», який відбудеться в травні цього року в Швеції. Цього тижня визначилася Німеччина, яка делегувала на змагання музичний гурт Cascada з піснею Glorious. Композиція вже встигла дістатися першої сходинки в національному рейтингу iTunes та сподобалася багатьом меломанам через свою клубність та потенціальну хітовість. Відзначимо, що боротися за вихід в фінал «Євробачення 2013» Cascada не доведеться – Німеччина входить до країн «великої п’ятірки конкурсу», які заснували музичне змагання та щороку автоматично включаються в список фіналістів.

Хто: The Hardkiss
Пісня: Part Of Me
Альбом: дебютний альбом гурту (дата випуску невідома)

Учасники найяскравішого українського гурту The Hardkiss презентували студійну версію своєї пісні Part Of Me. Тим не менш, з випуском дебютної платівки яскравий проект вирішив почекати. «Поки ми хочемо випускати пісні синглами, оскільки альбомна концепція в світовій практиці йде на другий план», – відзначає солістка The Hardkiss Юлія Саніна в одному з інтерв’ю. Нагадаємо, зараз гурт змагається за перемогу в двох номінаціях української авторитетної премії “YUNA 2013″ – «Відкриття року» та «Кліп року» (за відео “Make-Up”)