TributeMe: 5 каверів на хіт “Skyfall” Адель

vab6Q2QQgd8

Британський феномен Адель Лорі Блу Едкінс, більш відомої за ім’ям Адель, неможливо не помітити на сучасній світовій сцені. Комусь може не подобатись репертуар співачки, комусь – її стиль або зовнішність. Але найочевиднішої якості виконавиці – її таланту – не можна так просто оминути увагою, адже все, за що береться Адель, приречене на успіх. Це підтверджують і безліч статуеток «Греммі», рейтинги в чартах та робота у великому сінематографі, яка також додала успіху до шаленої популярності артистки. Власне, нова пісня Адель Skyfall, що увійшла до останньої частини «бондіани», і стала об’єктом нашого сьогоднішнього дослідження в рубриці “TributeMe”.

Версія від Jennifer Italian

Relax, take it easy. Відкиньтеся подалі від монітору та насолодіться звучанням вільної від бондівського пафосу кавер-версії Skyfall у виконанні Jennifer Italian. Жодного зайвого акомпанементу, лише базовий інструмент та низький проникливий вокал співачки. Ми впевнені, що цей варіант композиції прийдеться до смаку як консервативним поціновувачам класичного саундтреку, так і меломанам-експериментаторам. Хоча, вочевидь, жодними експериментами цю пісню зіпсувати неможливо. Можна тільки створити свій власний Skyfall 2.0. Чекаємо ваших варіантів!

Версія від Divine Ascension

Хіти Адель стали для вас занадто попсовими? Вважаєте, франшиза про Джеймса Бонда вже не в тренді, а самому агенту давно час до черги в пенсійний фонд? Спокійно, ми і для вас знайшли рішення! Пропонуємо до перегляду рокову версію Skyfall від гурту Divine Ascension, яка є спалахом живого звучання такої знайомої мелодії. Вас непокоїть, що в цьому кавері відсутній відеоряд? А ви порахуйте бюджет останнього фільму про легендарного агента та уявіть, наскільки б він збільшився, якщо б ми запустили до нього отакий саундтрек! Тільки Skyfall, тільки хардкор!

Версія від Jasmine Thompson

2003 рік, Лондон, Англія. Маленька Адель ще не відчула солодкий смак популярності та не знає значення слова “визнання”. Тим не менш, дівчинка впевнена в своєму музичному покликанні та просто на вулиці, серед сотень перехожих вечірнього мегаполіса, талановито виконує Skyfall. Так все, мабуть, і сталося, якщо б Адель тоді знала слова пісні, власноруч написаної в далекому 2012 році. Але сьогодні за неї це зробить в свої одинадцять рочків маленька Jasmine Thompson.

Версія від The Mad Violinist

The Mad Violinist або скрипаль без клепки в голові, як чомусь називає себе хлопець, насправді вирішив зіграти на контрасті. Чи могла знати Адель, що невдовзі після прем’єри пісні Skyfall в одному з каверів її голос замінить скрипка?! Але це не більш безглуздо ніж, маючи талант, не розповісти про нього світу. На щастя, цього не сталося, бо скрипаль вже виклав запис відео зі своїм виступом на загальний осуд. Сам запис не відрізняється належною якістю, на відміну від гри її героя – молодика, що з ентузіазмом творить звуки на струнах своєї скрипки.

Версія від Tambouly & Omar ElFarouk

Чоловічий дует у складі Tambouly та Omar ElFarouk вирішив показати нам по-справжньому «бондівський» Skyfall. Хлопці розбили жіночий вокал на двох та інсценували невелику постановку для кліпу, виконаного в чорно-білих тонах. Це цілком можна назвати максимумом результату при мінімумі зусиль. Якщо, звісно, тим мінімумом є винятково талановите виконання обох співаків. Бо ж і відео молодиків заслуговує на відзнаку. Того й диви, в одному з наступних кадрів з машини вистрибне сам Джеймс Бонд та направить зброю прямо до об’єктива. Зберігайте спокій та додивляйтеся відео до кінця.