TributeMe: 5 каверів на хіт “Sweet Nothing” Кельвіна Гарріса та Флоренс Вельш

WFvdAuBog-0

«Король електронної поп-музики» Кельвін Гарріс, вочевидь, зовсім не збирався зупинятися після тріумфу його дебютного альбому “I Created Disco”. Як результат, сьогодні ми можемо насолоджуватись спільною роботу діджея разом із Флоренс Вельш Sweet Nothing. Композицію не оминули увагою і талановиті співаки з YouTube. Молоді виконавці дуже сподіваються, що колись і вони отримають свою порцію слави за межами інтернету.

Версія від Madilyn Bailey і Corey Gray

Пара Madilyn Bailey і Corey Gray несе позитив своїм виконанням Sweet Nothing. Це видно в усьому: яскравому, динамічному двоголосому співі, акустиці, що йому акомпанує, і, звичайно, невербальному спілкуванні молодих людей, які змогли обіграти складну пісню. Це майже унікальне явище, коли співаки, окрім вокальної майстерності, не забувають і про емоції, що мають супроводжувати їхнє виконання. Madilyn Bailey і Corey Gray доклали максимум зусиль і старань, щоб бути оціненими нашими читачами!

Версія від Jense Meek і Daan van Eijk

Наша рубрика “TributeMe”, мабуть, була створена для таких диваків як Jense Meek та Daan van Eijk. Талановитих диваків, маємо сказати, і дуже оригінальних! Тому не потрапити до сьогоднішнього випуску вони просто не могли. Уявіть з однієї сторони Sweet Nothing від Кельвіна Гарріса, а з іншої – піаніно та акордеон. Щось спільне знаходите? Ні? А тепер перегляньте наступне відео і дайте відповідь ще раз.

Версія від ALAN

Незвичну версію Sweet Nothing демонструє нам сьогодні ALAN. Якщо поєднати інструментальну музику зі стилем minimal, то результат вийшов би приблизно таким. Струни беруть лише базові акорди, необхідні для гарної взаємодії з вокалом. Після довгого дня не завадить трохи релаксації в повній тиші, і саме ледь чутні звуки «легкого» інструменталу допоможуть привести думки до ладу. Нехай весь світ зачекає…

Версія від The Score

Мужні чоловіки теж схильні до романтики та ліричних пісень. Трошки ванілі не завадить навіть міцному напою. Це підтверджують хлопці The Score, які перетворили запальний денс-трек Sweet Nothing на емоційну композицію, доповнивши її відео-кліпом, що сповнений тими ж почуттями. Але в усьому необхідна міра, і вони, певне, про це знають. Тому відео-кавер вийшов таким, яким зараз бачимо його ми: гармонія сміливості та ненав’язливості, якісного інструменту й сильного вокалу, музики та емоцій.

Версія від LiveDjFlo

До вашої уваги – майстер-клас виконання електронної музики на інструментальному арсеналі. За це маємо дякувати LiveDjFlo. Точна координація руху, уважність, технічна підкованість. І відмінна пам’ять, звичайно ж. Особливо спостережливі могли перейняти якість прийомів, відомі поки що тільки цьому вправному музикантові. Але все ж не рекомендуємо повторювати це вдома: раптом клавіші запалають!