Весняні прем’єри тижня: Френк Оушен, Майкл Бубле, Avicii та інші

fbn4uQsaR8A

В рубриці «Музичні прем’єри тижня» редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. Схоже, виконавці серйозно приготувалися до свята весни та вже готові здивувати жінок романтичними хітами.

Хто: Kid Kudi
Пісня: Immortal
Альбом: Indicud (23 квітня 2013)

Скотт Рамон Мескаді, більш відомий за сценічним псевдонімом Кід Каді, поділився з фанатами новим синглом. Цього разу артист презентував трек Immortal, який увійде до третього студійного альбому репера “Indicud”. Цікаво, що в основу новинки покладений семпл композиції Congratulations улюбленого гурту Кіда – інді-рокерів MGMT. Схоже, меломани дійсно зачекалися новий трек виконавця: вже за декілька годин після релізу Immortal пісня досягла вершини топу авторитетного порталу “Hot New Hip-Hop”. А ім’я самого Кіда Каді після цього тричі з’явилося в трендах мікроблогів Twitter.

Хто: Avicii
Пісня: X You

Відомий ді-джей Avicii завантажив до мережі свій новий трек. Пісня X You стала результатом проекту “A Worldwide Collaboration with Avicii”, який тривав декілька місяців. За умовами програми, кожен меломан міг надіслати Avicii свою власну цікаву мелодію, яка могла б увійти до п’яти частин майбутнього треку X You: “Melody”, “Bassline”, “BeatRythm”, “Effects” и “Break”. Мелодії завантажувалися на офіційний сайт проекту, де і відбувалося голосування за найкращі треки. В програмі “A Worldwide Collaboration with Avicii” взяли участь більше 4000 «творців» з усього світу. А до фінальної п’ятірки переможців увійшов наш співвітчизник Іван Хаксі з Дніпропетровська, мелодія якого перемогла в сесії “Break”.

Хто: Frank Ocean
Пісня: Eyes Like Sky

Одразу ж після свого блискучого виступу на церемонії «Греммі 2013» Френк Оушен презентував досі невідому пісню Eyes Like Sky. В 2012 році трек мав увійти до альбому “Channel Orange”, але в останній момент продюсери вирішили не включати пісню в фінальний треклист. В композиції розповідається метафорична історія сліпого хлопчика, який міг бачити Землю, немов спостерігаючи за нею згори. Зелена дівчина в доріжці Eyes Like Sky символізує траву, герой блакитного кольору – океан і воду. Коли ж сліпий хлопчик знайомиться з Френком, він бачить артиста в жовтому кольорі сонця. До речі, сам співак вже закінчує записувати свій другий альбом, до роботи над яким долучилися навіть Мартін Гор з Depeche Mode та продюсер Фаррелл Вільямс.

Хто: Michael Buble
Пісня: It’s a Beautiful Day
Альбом: To Be Loved (23 квітня 2013)

Порадував своїх фанатів весняним синглом й Майкл Бубле. Співак презентував оптимістичну композицію It’s a Beautiful Day, яка увійде в альбом містера Бубле “To Be Loved”. «В моїй новій пісні йдеться про любов, щастя, веселощі та про щось смачненьке в холодильнику. Справа в тому, що в тексті композиції я співаю про радість та захват від розставання зі своєю колишньою. Мовляв, я не буду ні про що шкодувати та вже збираю чергу з дівчат, які претендують на місце моєї наступної дівчини», – описав трек сам красунчик Бубле. Що ж до нової студійної роботи “To Be Loved”, то в платівку увійдуть кавери на To Love Somebody Bee Gees та Have I Told You Lately Елвіса Преслі, а також дуетна пісня Something Stupid з чарівною Різ Візерспун.

Хто: W&I
Пісня: Love Divine
Альбом: W&I (дата випуску невідома)

Декілька днів тому у мережі вибухнула ще одна новинка – дебютний сингл Love Divine шведського гурту W&I. Критики вже встигли назвати новий гурт жіночою версією електронщиків Sound of Arrows та напророкувати проекту велике майбутнє. Тим не менш, жодних інших деталей про новачків поки невідомо, тож нам залишається лише насосоджуватися доріжкою Love Divine та чекати міні-платівку проекту, яку музиканти обіцяють випустити вже найближчим часом.