Музичні прем’єри тижня: Крістіна Агілера, M83, M.I.A та інші

Yxl1Z6mhDkE

В рубриці «Музичні прем’єри тижня» редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. Цього разу мова піде про пісні, які виконавці записали спеціально до весняних свят

Хто: Christina Aguilera
Пісня: Let There Be Love
Альбом: Lotus

Американка Крістіна Агілера черговий раз намагається реанімувати власну кар’єру. Зірка нарешті визначилася з третім синглом на підтримку студійної платівки “Lotus”, що вийшла наприкінці 2012 року. Так, вже незабаром на радіостанціях світу з’явиться композиція Let There Be Love, яку Агілері допомогли записати популярні хітмейкери Макс Мартін та Shellback. Схоже, продюсери співачки зупинили свій вибір на Let There Be Love винятково через популярність пісні в окремих клубах Америки, що вже є неймовірним успіхом для Крістіни Агілери. Тим не менш, незважаючи на посередній успіх Let There Be Love скандальна виконавиця продовжує переживати провали у власній творчості. Нагадаємо, диск “Lotus” отримав нищівну критику експертів провідних видань світу, а тур на підтримку альбому, скоріше за все, буде скасований. Справа в тому, що Крістіна зараз в буквальному сенсі знаходиться не в формі, а кожен публічний виступ співачки супроводжується веселими інтернет-мемами від блогерів.

Хто: M83
Пісня: StarWaves
Альбом: Oblivion OST

Електронники M83 представили нову пісню StarWaves, яка увійде до саундтреку фантастичного блокбастера “Oblivion”. Лідер гурту Ентоні Гонсалез вже зізнався, що йому випала неймовірна честь дебютувати з власними композиціями в кінопроекті: «Мені довго хотілося записати саундтрек до якогось фільму. Хто б знав, що моєю першою роботою в цій сфері стане музика до науково-фантастичного проекту. Це дійсно хвилює – записати композиції для голлівудського фільму з величезним бюджетом». Що ж до самого фільму “Oblivion”, то його сюжет будується навколо історії про апокаліптичне майбутнє нашої планети, в якому все ще можливе справжнє кохання. Головні ролі в стрічці виконали невтомний герой Том Круз та наша чарівна співвітчизниця Ольга Куриленко, а сам фільм з’явиться на великих екранах вже в квітні.

Хто: 3OH!3
Пісня: Back to Life
Альбом: OMENS (16 червня 2013)

Антигламурні хлопці з гурту 3OH!3 знову порадували фанатів новою піснею. Трек Back to Life став синглом з нової платівки “OMENS”, реліз якої вже неодноразово переносився менеджментом гурту. Відповідно до останніх відомостей, завантажити новий альбом музикантів можна буде в червні. Тоді ж меломани зможуть почути нові пісні 3OH!3 в невеличкому турі, який охопить декілька міст світу.

Хто: M.I.A
Пісня: Matangi
Альбом: OMENS (16 червня 2013)

На останньому показі колекції “Kenzo”, який відбувся декілька днів тому, глядачів чекав приємний сюрприз у вигляді прем’єри міксу Matangi інді-виконавиці M.I.A. В трек увійшли декілька композицій з одноіменного альбому співачки, який слухачі зможуть почути вже в квітні. Поки що про новий альбом M.I.A. майже нічого не відомо, але нещодавно артистка розповіла, що в збірці з’явиться дванадцять треків, серед яких бестселлер Bad Girls. Цікаво, що продюсер співачки Hit-Boy декілька днів тому зізнався, що реліз “Matangi” був перенесений на квітень через те, що нові пісні M.I.A. виявилися «занадто позитивними».

Хто: Emely Sande
Пісня: Next to Me
Альбом: Our Version Of Events

Трумфаторка цьогорічної церемонії “Brit Awards”, британка Емелі Санде, випустила нову версію композиції Next to Me, яка, за легендою, була записана спеціально для американських слухачів. Але більш вірогідною здається думка про те, що перевипуск пісні став можливим через активну рекламу репера Кендріка Ламара. Останній аж занадто намагається частіше бувати на телеекранах та лунати з радіоприймачів, що і доводять його постійні ремікси та співпраці з іншими популярними артистами. Що ж до оригіналу пісні, то Next to Me за рік після офіційного релізу встигла стати однією з найпопулярніших композицій 2012 року та принести Емелі Санде славу по обидві сторони океану.