TributeMe: 5 каверів на хіт “Madness” гурту Muse

muse

Всім відома істина, що для того, аби досягти успіху, треба бути оригінальним та відрізнятися від натовпу. Цим принципом керуються наші кумири, знамениті особистості та всі світові легенди. Серед них і учасники гурту Muse, яких просто неможливо сплутати з іншими музикантами. Ці хлопці особливі, сучасні та просто інші. Тому Muse є живими ідолами шанувальників абсолютно різних жанрів музики. Але творчість цих талановитих парубків може бути інтерпретованою на інший манер. Що залюбки роблять молоді та перспективні творці музики сьогодення.

Версія від One Man Band

Цей хлопець цілком і повністю існує в нашій реальності, але в якомусь своєму, тривимірному просторі. Можливо, це проявляється в його «розтроєнні» особистості або в поєднанні музичного таланту, внутрішньої харизми і тонкому відчутті стилю. Про вміння імітувати існуючу реальність часу годі й казати: на перших секундах відео перед нами грає справжній музичний гурт, і тільки потім, добре придивившись, ми розкриваємо влучний фокус цього молодика, який скромно підписався як One Man Band. Думаємо, якщо б в графі авторства було написано “Muse”, ми б не помітили пастку.

Версія від Chester See & Andy Lange

Chester See та Andy Lange. Їх двоє, але, одночасно, так багато! Цілий творчий колектив в складі лише цієї креативної, комічної та трохи дивної парочки. Один з них трохи схитрував та взяв на себе лише одну, вокальну, частину композиції, загрузивши на повну свого музичного колегу. Але другий парубокзадяки своїм старанням повністю перейняв увагу до власної персони з боку глядачів. А особливо зацікавлені та терпеливі читачі нашого блогу отримають бонус: круте гітарне соло.

Версія від Lies of Love

Не дивлячись на трохи ванільну назву свого колективу, Lies of Love зробили зі свого каверу на Madness справжній квест з картами, складними схемами та нічними прогулянками з ліхтариками. На жаль, глядачі не зможуть взяти участь в пошуках, лише спостерігаючи за ними з екранів моніторів. Але кожен з нас все ж має можливість сповна насолодитись гарною картинкою та хорошим кавером. Непогана альтернатива.

Версія від Carla

Може здатися, що ці дівчатка прийшли в світ кавер-мейкінгу для того, щоб переспівати пісні Тейлор Свіфт. Та, схоже, ці красуні не шукають простих та очевидних шляхів до успіху. Тому, порадившись, вони взялися за Muse. Це повний Madness, скажете ви. Ні, це новий якісний кавер, промовлять вам дівчата. Саме той, що спромігся зайняти місце у вибірці найкращих на “TributeMe” цього тижня. А маститі музиканти вже знають, що потрапити до нас не так просто :)

Версія від Pierpaolo Monterosso

Бунтарі та розбишаки Muse можуть звучати ніжно та лірично. Це взявся довести Pierpaolo Monterosso в своєму акустичному кавері на Madness. Досить неочікувана як для Беламі та його команди інструментальна синергія із періодичним втручанням вокалу. Якщо б хлопці з Muse абсолютно випадково натрапили на цей кавер, то, як наслідок, ми б почули ще багато нових хітів від наших кумирів. Адже нове звучання звичних речей неабияк надихає!