Музичні прем’єри тижня: 30 Seconds To Mars, Little Boots, Емелі Санде та інші

j7FEI-2_Jks

В рубриці «Музичні прем’єри тижня» редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. Сьогодні ми, зокрема, презентуємо вам трек Fall Out Boy, а також новий хіт ніжної Little Boots.

Хто: Fall Out Boy
Пісня: The Phoenix
Альбом: Save Rock and Roll (15 квітня 2013)

Американський гурт Fall Out Boy презентував другий сингл The Phoenix на підтримку нового альбому “Save Rock and Roll”. Цікаво, що в новій платівці з’являться спільні композиції рокерів з Кортні Лав та Елтоном Джоном. Лідер гурту Піт Вентц опублікував повідомлення в Twitter: «Вгадайте, яка білявка записує з нами альбом?». Відповіді шанувальників були різними: одні вважали що це Майлі Сайрус, інші — що Мадонна. Вислухавши всі варіанти, музиканти написали: «Це Кортні, с**а!» та опублікували міні-відео з фотографіями співачки. Пізніше Піт повідомив, що до запису платівки “Save Rock and Roll” також долучився Елтон Джон.

Хто: 30 Seconds To Mars
Пісня: Up In The Air
Альбом: Love Lust Faith + Dreams (17 травня 2013)

30 Seconds To Mars презентували новий трек Up In The Air. Пісня стала лід-синглом на підтримку нового альбому колективу “Love Lust Faith + Dreams”, який вийде в травні. Схоже, 41-річний Джаред Лето вже потроху почав думати про щось вічне та високе, а його колеги по команді не соромляться записувати електронно-попсові пісні. Сам красень зізнається, що відчуває початок нового творчого шляху 30 Seconds To Mars: «Думаю, наша нова пісня не стала еволюцією гурту. Ми вирішили спробувати нове звучання, яке виявилося захоплюючим, несподіваним та неймовірно надихаючим». Що ж, Джареде, тобі ми можемо пробачити навіть дабстеп або дует з Джастіном Бібером.

Хто: Little Boots
Пісня: Broken Record
Альбом: Nocturnes (5 травня 2013)

Талановита британка Little Boots поділилася з шанувальниками піснею Broken Record, яка увійде до нового альбому артистки. Повідомляється, що співачка працювала над новим матеріалом останні два роки в Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Парижі, а також Стокгольмі. Продюсером Broken Record виступив Тім Голдсворсі, який раніше співпрацював з Delphic та LCD Soundsystem. «Я думаю, що моя нова робота стане приємним нічним саундтреком для багатьох меломанів. Мені хочеться, щоб кожен, хто забажає, зміг вірушити в цю надзвичайну музичну подорож», – відзначила Little Boots.

Хто: Emeli Sande
Пісня: Here It Comes

Схоже, Емелі Санде вирішила повторити успіх своєї оскароносної колеги Адель. Співачка презентувала пісню Here It Comes, що стала саундтреком фільму Денні Бойла «Транс». Продюсером композиції став відомий музикант Рік Смит, а прем’єра самої стрічки запланована вже на початок квітня. «Мені неймовірно сподобалося знову працювати з Ріком. Якщо ви пам’ятаєте, ми вже співпрацювали, коли готували виступ для церемонії відкриття Олімпійських ігор», – відзначила співачка виданню “Daily Record”. Здається, з такими темпами Емелі Санде вже скоро покине Велику Британію та остаточно залишиться в Америці. Справа в тому, що нещодавно співачка презентувала ще й американську версію свого хіта Next To Me, записану з репером Кендріком Ламаром.

Хто: Jessie Ware
Пісня: Imagine It Was Us
Альбом: Devotion (16 квітня 2013)

Всіма силами намагається потрапити на американський музичний ринок ще одна британська співачка – Джессі Вейр. Виконавиця випустила трек Imagine It Was Us, який увійде до американського видання платівки “Devotion”. Як не дивно, Джессі Вейр вирішила не відставати від Емелі Санде і також планує презентувати заокеанським меломанам новий варіант свого головного хіта. Втім, запис реміксу пісні Wildest Moments артистка вирішила довірити іншому молодому хіп-хоп-артисту – A$AP Rocky. Невже без реп-вставки жодна прекрасна пісня не стане популярною в Америці?!