Музичні прем’єри тижня: Tesla Boy, Hurts, the xx та інші

Проект “Inspired Music” презентує нову рубрику “Музичні прем’єри тижня”. В ній ми розкажемо вам про п’ять головних новинок останніх семи днів. Cьогодні, зокрема, поговоримо про треки пафосних Tesla Boy та “новий” трек the xx. Отож, починаємо.

Хто: Tesla Boy;
Пісня: “Split”;
Альбом: друга студійна платівка (2013)

Електронщики з Москви Tesla Boy нарешті поділилися новим синглом “Split”, який увійде до нової платівки команди. Вінтажний трек, хоч і не має драйву дебютного диску “Modern Thrills”, але безапеляційно зроблений з урахуванням всіх правил запису якісного європейського саунду. Загалом, враження фанатів майже не різниться – пісня однозначно програє іншим хітовим трекам поки безіменного диска, що вже витікли в мережу, але не отримали статус сингла. Втім, схоже, Tesla Boy зовсім не хвилює подібна критика: хлопці вже готують пафосну вечірку, на якій планують презентувати “Split” московським хіпстерам.

Хто: Hurts;
Пісня: “The Road”;
Альбом: “Exile” (2013)

Британські красунчики Hurts зробили приємний передноворічний сюрприз всім дівчатам та меломанам, випустивши новий трек “The Road”. Поки що невідомо, чи стане новинка офіційним синглом колективу. Але підтверджено, що композиція увійде до другого альбому команди, який вийде вже в березні наступного року та отримає назву “Exile”. Першими почути нові пісні Hurts зможуть шанувальники гурту з Британії та Німеччини – саме там хлопці відіграють ексклюзивні концерти 7 та 9 лютого.

Хто: deadmau5/Taio Cruz;
Пісня: “Touch The Sky”;

Deadmau5 в черговий раз здивував музичний світ, записавши спільний трек “Touch The Sky” з репером Тайо Крузом. І це після численних заяв ді-джея про попсовість клубної музики та численних образ в бік зірок першого ешелону! Невідомо, чого чекати від головного клубного хейтера планети далі, але, любий Міккі Маусе, не записуй більше пісень з Тайо. Або хоча б стули пельку щодо стану сучасного шоу-бізнесу. Ми й так все це знаємо і теж нервуємо.

Хто: Avril Lavigne;
Пісня: “How You Remind Me”;
Альбом: OST “One Piece Film: Z”

Поки меломани чекають нового альбому Авріл Лавін, співачка люб’язно продовжує дарувати шанувальникам нові пісні. Цього разу рокерша переспівала “How You Remind Me” від Nickelback, і тут нема нічого дивного, адже декілька місяців тому співачка заручилася з вокалістом легендарного гурту Чадом Крюгером. За чутками, кавер “How You Remind Me” увійде до нового фільму-аніме “One Piece Film Z”. А ми вже затримали подих в очікуванні переспіву Чадом пісні Авріл “Girlfriend” :)

Хто: the xx;
Пісня: “Reconsider” (Jamie the xx remix);
Альбом: “Coexist”

the xx зайнялися промоушеном композиції “Reconsider”, котру деякі меломани цього тижня помилково назвали новинкою гурту. Справа в тому, щоі трек став єдиним бонусом розширеного видання платівки “Coexist”, яка вийшла ще у вересні. Декілька днів тому Джеймі з групи the xx зіграв 50-хвилинний сет для проекту “Boiler Room”, куди й увійшов ремікс на “Reconsider”. До речі, почути весь сет ви можете прямо на порталі “Inspired” тут.