Музичні прем’єри тижня: The xx, Atoms for Peace, Daughter та інші

An1yjqoDAIY

Сьогодні в рубриці «Музичні прем’єри тижня» редакція Іnspired презентує вам нові треки з фільму «Великий Гетсбі», а також здивує новинками від Atoms for Peace та Лілі Аллен.

Хто: The xx
Пісня: Together
Альбом: The Great Gatsby OST

В глобальній мережі продовжують з’являтися саундтреки стрічки «Великий Гетсбі», прем’єра якої от-от відбудеться в кінотеатрах. Попереднього тижня ми вже розповідали вам про новинки від Лани Дель Рей та Florence + The Machine. Цього разу свою пісню Together для фільму презентували британські хіпстери The xx. Найімовірніше, новинка не потрапить до наступного студійного альбому гурту. Але сумувати меломанам все ж не варто, бо The xx вже заявили, що вже почали записувати багато інших пісень для нової платівки.

Хто: Atoms for Peace
Пісня: Magic Beanz

Засновник супер-гурту Atoms for Peace Том Йорк цими днями побував у студії однієї з паризьких радіостанцій та відіграв для слухачів годинний сет. Увійшов до нього і трек колективу Magic Beanz, прем’єра якого стала справжім сюрпризом для меломанів. Схоже, шанувальникам бенду доведеться вивчити слова ще однієї композиції, аби підспівувати своїм улюбленцям на літніх концертах. До України хлопці, на жаль, не приїдуть, але відголоски гучного шоу музикантів можна буде почути з Італії та Німеччини, куди Atoms for Peace завітають в липні.

Хто: Daughter
Пісня: Get Lucky

Зазвичай, про найкращі кавери популярних пісень оглядачі Inspired Music пишуть в рубриці “TributeMe”. Але цього разу ім’я кавермейкера просто не дозволяє нам оминути його увагою та не розповісти про нього якнайшвидше. Звісно, мова йде про британський інді-фолк-бенд Daughter, який не втримався та переспівав вибуховий хіт Get Lucky гурту Daft Punk. Схоже, презентація класних каверів вже стала доброю звичкою для Daughter: нещодавно гурт завітав до студії “BBC Radio 1 Live Lounge”, аби заспівати в ефірі незвичний меш-ап з треків Bon Iver та Hot Chip. А тепер, бачимо, Daughter прочитали на нашому сайті про нещодавню новинку від Daft Punk та знову вирішили поекспериментувати.

Хто: Pink & Lily Allen
Пісня: True Love
Альбом: The Truth About Love

Поки шанувальники Лілі Аллен затамували подих в очікуванні її нового альбому, ми вже можемо оцінити перші спроби камбеку співачки. Хоча, на жаль, поки лише в якості запрошеного виконавця в пісні True Love Пінк. Композиція стала вже четвертим синглом успішного альбому останньої “The Truth About Love”, який восени 2012 року очолив чарти по обидві сторони океану. Що ж до Лілі Аллен, то поки співачка продовжує записувати в студії нові піснї, які випустить у складі повноцінної платівки вже до кінця року. Цікаво, що свіжі композиції артистка планує видати під ім’ям Лілі Роуз Купер. Мовляв, її скандальна слава вже минула, а нове ім’я допоможе слухачам побачити Лілі в новому образі доброї матері та чуйної дружини.

Хто: Juveniles
Пісня: Fantasy
Альбом: дебютний альбом гурту (2013)

Паризькі електронники Juveniles випустили новий сингл Fantasy, який точно сподобається всім поціновувачам диско. Схоже, хлопці продовжують тягнути час перед випуском дебютника, який має вийти вже в 2013 році, а меломанам залишається лише насолоджуватися новинкою та міні-платівкою “Juveniles” 2012 року випуску.