Музичні прем’єри тижня: 30 Seconds To Mars, Marina And The Diamonds, Tesla Boy та інші

wne1FNwzHh4

Схоже, найкраще міжнародну солідарність трудящих цього тижня продемонстрували наші улюблені виконавці. Поки ми ласували гарячим шашликом та купалися в теплій воді, артисти встигли випустити чимало нових пісень. Ну добре, зізнаємося, ми теж всі ці дні відпочивали на природі, але зараз готові виправитися та презентувати вам п’ятірку головних синглів останніх семи днів.

Хто: 30 Seconds To Mars
Пісня: Conquistador
Альбом: Love Lust Faith + Dreams (21 травня 2013)

Американські рокери 30 Seconds To Mars презентували новий трек Conquistador. Композиція увійде до наступного альбому музикантів “Love Lust Faith + Dreams”, який вже готується з’явитися в плейлистах меломанів. Таким чином, зараз ми цілком можемо оцінити звучання наступної платівки, адже і інтернеті вже давно можна послухати деякі нові треки гурту. Крім давно відомої пісні Bright Lights, а також пісні Conquistador, фанатам Джареда Лето відкрилася пісня Birth, що несподівано з’явилася в епілозі кліпу Up In The Air. Сам красень зізнається, що відчуває початок нового творчого шляху 30 Seconds To Mars: «Думаю, наші нові пісні не стали еволюцією гурту. Ми вирішили спробувати нове звучання, яке виявилося захоплюючим, несподіваним та неймовірно надихаючим». Відзначимо, що реліз альбому “Love Lust Faith + Dreams” гурту 30 Seconds To Mars запланований на 21 травня, але, скоріше за все, платівка з’явиться в мережі вже через декілька днів.

Хто: Marina And The Diamonds
Пісня: Just Desserts

Продовжує свій тернистий шлях до успіху британка Marina And The Diamonds. Після провалу останніх синглів співачка посварилася з босами власного лейблу та почала презентувати фанатам безкоштовні аудіодоріжки, що не потрапили до фінального треклисту альбому “Electra Heart”. Нещодавно ми вже мали змогу почути трек E.V.O.L, а от декілька днів тому виконавиця поділилася посиланням на ще одну композицію – Just Desserts. Можливо, трек увійде до розширеного видання платівки Marina And The Diamonds “Electra Heart”, що, за чутками, вийде вже восени цього року. До речі, на одному з останніх концертів артистка несподівано дебютувала з новою піснею Electra Heart, танцювальне звучання якої засмутило багатьох меломанів. Схоже, Marina And The Diamonds варто остаточно вибрати щось одне: інді-напрямок або рух в бік електронного сміття.

Хто: Pet Shop Boys
Пісня: Axis
Альбом: Electric (15 липня 2013)

Не пасуть задніх останнім часом і учасники поп-дуету Pet Shop Boys. Ветерани електронної сцени не встигли випустити попередній альбом восени 2012 року, як вже записали матеріал для наступної платівки “Electric”. Диск вийде вже в липні, а поки ми можемо послухати лід-сингл Axis, записаний музикантами за підтримки продюсера Стюарта Прайса, який раніше працював з Мадонною та The Killers. А прямо в ці дні драйвові дідусі готуються відправитися в Сан-Паулу, де стартує світове турне Pet Shop Boys на підтримку “Electric”. Відзначимо, нова платівка стане вже дванадцятою студійною роботою в дискографії музикантів.

Хто: Tesla Boy
Пісня: M.C.H.T.E
Альбом: The Universe Made of Darkness (21 травня 2013)

Електронники Tesla Boy поділилися новою піснею M.C.H.T.E, яка увійде до нової платівки команди “The Universe Made of Darkness”. Схоже, молоді музиканти цілком можуть стати головним хіпстерським проектом з пострадянських країн для закордонних хіпстерів. Команді Антона Севідова вдалося зібрати повний “Webster Hall” в Нью-Йорку та здивувати європейських меломанів такою незвичною для російських артистів якістю звучання. Сам фронтмен Tesla Boy зізнається, що зміг віднайти свою нішу в шоу-бізнесі: «Мені хочеться, щоб Tesla Boy стали першим російським гуртом серед ешелону відомих світових колективів. Головне, що нам не роблять поблажок, як іншим російським командам. Ми ж не ведмеді з балалайкою на ковзанах на Олімпіаді!». Не забудемо нагадати, що другий альбом цих талановитих красенів можна буде послухати вже за декілька днів, тому радимо приготувати свої вуха, які звикли до галімої російської попси.

Хто: Hurts
Пісня: Blind
Альбом: Exile

Не обійшлося цього тижня і без релізу сінті-поп-гурту Hurts. Вже скоро на європейські радіостанції потрапить нова пісня дуету Blind, що стала вже другим синглом на підтримку платівки “Exile”. Сам альбом музичні критики зустріли достатньо прохолодно, але це не завадило диску показати вдалі результати продажів та потрапити в чарти багатьох країн світу. Нагадаємо, експерти Inspired Music свого часу оцінили платівку “Exile” в три зірки з п’яти можливих та відзначили: «Можливо, ви повністю розчаруєтеся в наповненні диску або, навпаки, відкриєте для себе порочний світ втіх та бажань. Точно відомо лише одне – вигнанням для Hurts новий альбом не стане в жодному разі».