Музичні прем’єри тижня: The Killers, Кеті Бі, Fenech-Soler та інші

AbOCkDUN4vE

Не дивлячись на те, що травневі вихідні закінчилися, ми продовжуємо радіти завдяки пісням наших улюблених виконавців. Сьогодні ми вибрали для вас п’ять головних треків минулого тижня, тому давайте слухати на насолоджуватися! :)

Хто: Katy B
Пісня: What Love Is Made Of
Альбом: другий студійний альбом співачки (2013)

Британка Кеті Бі вперше за тривалий час порадувала фанатів новою музикою. Композиція What Love Is Made Of стала лід-синглом другого студійника співачки, який з’явиться в музичних магазинах цього року. Деталі звучання наступної платівки виконавиці поки залишаються невідомими, але в інтерв’ю журналістам “Daily Star” Кеті Бі розповіла, що намагалася відійти від дабстепу та створити мелодійну роботу. Схоже, артистка має всі шанси презентувати головний альбом другої половини 2013 року: дебютний диск співачки “On a Mission” свого часу досяг другої сходинки британського чарту та отримав почесні номінації на “Mercury Prize” та “Q Awards”.

Хто: The Killers
Пісня: O, Sad American Night

Декілька днів тому в інтернеті з’явилася пісня O, Sad American Night гурту The Killers. За інформацією одного з австралійського сайтів, композиція була записана під час туру музикантів на підтримку альбому “Day & Age”, але з невідомих причин так і залишилася невипущеною. За чутками, саме після запису цього треку соліст The Killers Брендон Флауерс вперше подумав про реліз сольного альбому, який пізніше отримав назву Flamingo. Редакція Inspired Music нервово продовжує відраховувати дні до українського виступу The Killers та готується найближчим часом розіграти серед читачів квитки на концерт. Слідкуйте за анонсами.

Хто: Fenech-Soler
Пісня: Magnetic
Альбом: Rituals (2 вересня 2013)

Учасники британського гурту Fenech-Soler поділилися новим синглом Magnetic. Композиція потрапить до другого альбому електронників “Rituals”, що вийде вже восени цього року. В одному з останніх інтерв’ю фронтмент Бен Даффі зазначив: «Ми не боялися зробити поп-платівку. Нам хотілося записувати гарні пісні, які звучать прямолінійно. Зрозуміло, про свої музичні коріння ми теж не забули». До речі, продюсерами нової платівки виступили самі Fenech-Soler, а допоміг музикантам в цьому продюсер Тім Голдсворсі, який раніше співпрацював з Delphic та LCD Soundsystem.

Хто: Rihanna
Пісня: Right Now
Альбом: Unapologetic

Чарівна Ріанна визначилася з треком, який цього літа буде звучати майже з кожної другої праски. Вже найближчим часом на радіостанції світу відправиться трек Right Now, що став вже четвертим синглом з останнього альбому артистки “Unapologetic”. Якщо в 2011 та 2012 роках ми насолоджувалися треками We Found Love та Where Have You Been, продюсером яких виступив шотландець Кельвін Гарріс, то цього разу співачка вирішила попросити допомоги в іншого ді-джея – француза Девіда Гетти. Той не відмовився – і створив ще одну клубну вибухівку, яку не так просто викинути з голови.

Хто: Jackie D Williams
Пісня: Always On My Mind
Альбом: The Paradox EP (15 травня 2013)

Перспективний дебютант Джекі Ді Вільямс продовжує полонити серця меломанів по всьому світу. Після випуску дебютного міні-альбому “Unite With Me” в січні цього року виконавець повертається з черговим релізом “The Paradox” та синглом Always On My Mind. Чимало критиків відзначили, що в композиції відчувається помітний вплив Джаміроквая та Сема Спарро. Тим краще, бо судячи з популярності останнього синглу Daft Punk, диско та фанк знову почали диктувати тренди в поп-музиці.