TributeMe: 5 каверів на хіт “Miracle” гурту Hurts

KI38ZTf6DIM

Мало хто знає, але такого популярного в наші дні британського проекту Hurts могло просто не існувати! Справа в тому, що Тео Хатчкрафт і Адам Андерсон зустрілися абсолютно випадково – за кумедних та трохи драматичних обставин. Але всього кілька хвилин спілкування про спільні інтереси (наприклад,про музику та бажання створити власний гурт) вистачило для того, аби на горизонті нашого музичного світу з’явилися нові зірки. Вони невпинно ведуть за собою як фанів, так і наслідувачів, які невтомно слідкують за новинками та намагаються їх переспівати. Найкращі кавермейкери сьогодні представлені в нашій рубриці “TributeMe”, а побачити самих Hurts ви зможете на фестивалі “The Best City”, що відбудеться в липні під Дніпропетровськом.

Версія від The Falcon Project

Ви збиралися на Hurts, але помилково потрапили на виступ симфонічного оркестру? Не поспішайте повертати білети, адже тільки для вас пролунає один з останніх хітів британського дуету у виконанні професійних музикантів. Оригінальний вокал Тео Хатчкрафта вони залишили, однак, можливо, відсутність співака зіграла б тільки на користь загальному звучанню композиції. Кожен музикант досконало виконує свою партію, гармонійно створюючи miracle-атмосферу навколо себе. Такая версія треку сміливо могла б претендувати на звання саундреку, адже сюжетні картини, що з’являються в голові під час прослуховування, нагадують якусь оскароносну стрічку.

Версія від The Vibe Guide

Якщо ви активний противник сучасної поп-музики, але одночасно поціновувач електроніки, то сьогодні ваш день. Наше звичне сприйняття музики Hurts трохи форматнули, створивши альтернативну версію пісні Miracle. Чи сприймуть її відверті фанати солодкоголосих хлопців з Манчестера? Це інше питання. Та ми все ж відповімо: народ, досить вже цього консерватизму. Танцюй, наче ніхто не бачить; співай, наче ніхто не чує. Ще й роби електронні кавери на пісні Hurts, наче ти сам Тео Хатчкафт.

Версія від Kupido

Вирішуючи, як записати кавер на пісню Hurts, цей хлопець, вочевидь, довго не вагався і зупинився на акустиці. Звісно, KUPIDO не має взагалі нічого спільного з авторами оригінального треку. Але він по-особливому виділяється з-поміж інших сьогоднішніх героїв тим, що, на відміну від інших, довірив головну партію пісні не інструменту, а власному голосу. Який, треба визнати, достатньо добре звучить, аби зватися просто аматорським.

Версія від Drumatically

Багато кавермейкерів експериментують лише з ударними, а все інше лишають оригінальним. Це саме той випадок, і користувач Drumatically, який поділився з іншими частинкою свого хисту, є першопрохідцем такого напряму у нашій рубриці. Просто переспівувати Вже стало мейнстрімом; грати при цьому на якомусь інструменті – так, це вже щось більше, з претензією на оригінальність. А задавати тон самому звучанню – відповідальне завдання. Тут можна як вдосконалити існуючу версію, так і звести на нуль всю роботу попередників. Чи здолав цей молодик мету завоювати прихильність інтернет-аудиторії, або ж в нього все ще попереду? Дізнаємося, коли свою думку викаже найсуворіший критик – наш читач.

Версія від FloLiveMusic

Канал користувача FloLiveMusic переповнюють відео, де він, керуючись лише своїми вправними руками та набором з двох клавіатур – піаніно та синтезатора – перетворює відомі хіти на цікаві кавер-версії. І, схоже, цей хлопець прагне лишитися в тренді, бо десь почув, що ми якраз готуємо огляд переспівок популярного треку дуету Hurts. Що саме викликає його гра – зацікавленість, здивування, захоплення?.. А, може, все одночасно?