Музичні прем’єри тижня: Лана Дель Рей, Maroon 5, MØ та інші

music-sample

Термометр за вікном продовжує дивувати спекотними показниками, а ми вже відраховуємо останні дні до сезону літніх відпусток. Відповідь на питання «куди іхати?» ви можете знайти в основній гілці сайту Inspired, а в цьому матеріалі шукайте новинки, які можуть потрапити до ваших mp3-шок та айподів на час подорожей.

Хто: Maroon 5
Пісня: Love Somebody
Альбом: Overexposed

Улюбленці публіки Maroon 5 визначилися з літнім синглом, який скоро буде звучати з приймачів на дачі та глушити шум морських хвиль на курортах. Вже найближчим часом музиканти почнуть просувати нову композицію Love Somebody, яка стане четвертим синглом з останнього альбому поп-рокерів “Overexposed”. Як не дивно, найкращий результат в рейтингах світу пісня поки втримує саме в Україні, досягнувши 29 сходинки офіційного вітчизняного чарту. Схоже, українці обрали потенційний літній хіт, який виявився кращим за звичне лайно від Потапа та Насті Каменських.

Хто: Lana Del Rey
Пісня: Queen of Disaster

Продовжує радувати шанувальників невиданим музичним матеріалом американка Лана Дель Рей. Не встигли меломани оговтатися від новинки Young And Beautiful, яка потрапила до саундтреку стрічки «Великий Гетсбі», як в мережу витікла нова-стара пісня артистки Queen of Disaster. Найімовірніше, композиція була записана в 2011 році та мала увійти до дебютного альбому Лани “Born To Die”.

Хто: Kanye West
Пісня: New Slaves
Альбом: Yeezus (18 червня 2013)

Американський репер Каньє Вест декілька днів тому став музичним гостем останього випуску програми “Saturday Night Live” та презентував для багатомільйонної аудиторії новий сингл New Slaves. Композиція стала першою ластівкою нового альбому артиста “Yeezus”, який з’явиться в музичних магазинах вже 18 червня. Інші деталі платівки поки залишаються невідомими, але нещодавня інформація “Huffington Post” про те, що новий сингл Каньє Веста отримає назву I Am A God, схоже, виявилася хибною.

Хто:
Пісня: Waste Of Time
Альбом: дебютний альбом виконавиці (дата виходу невідома)

Датська співачка Карен Марі Ерстед, яку можна знайти в інтернеті за сценічним ім’ям MØ, поділилася новою піснею Waste Of Time. Прослуховуючи новинку, розумієш: молода виконавиця продовжує успішно експлуатувати образ Лани Дель Рей – завдяки схожій манері співу та просуванню творчості через глобальну мережу. Тому рекомендуємо цікавитися творчим шляхом MØ та пильно слідкувати за відгуками російських меломанів, які побачать співачку наживо на фестивалі “Art Love” в кінці червня.

Хто: The Weeknd
Пісня: Kiss Land
Альбом: Kiss Land (2013)

Канадський виконавець Абель Тесфайє, більш відомий за псевдонімом The Weeknd, презентував новий трек. Композиція Kiss Land потрапить до одноіменного дебютного альбому артиста, реліз якого запланований на 2013 рік. “Kiss Land” стане продовженням компіляції “Trilogy”, яка вийшла у листопаді 2012 року та отримала схвальні відгуки критиків музичних видань. Зокрема, кореспондент “MTV” Джон Норріс назвав The Weeknd «співочим птахом нового покоління» та «кращим музичним талантом з часів Джексона».