Останні музичні прем’єри весни: OneRepublic, Бейонсе, Bastille та інші

music-sample

Сьогодні ми розкажемо вам про останні новинки цього музичного сезону. Вже незабаром очікуйте спеціальний матеріал рубрики “SoundBound”, де редактори Inspired Music розкажуть про найкращу, на їх думку, музику травня. А поки що давайте послухаємо нові треки від поп-виконавців першого ешелону, а також талановитих гуртів.

Хто: OneRepublic
Пісня: Counting Stars
Альбом: Native

Американці OneRepublic оголосили назву свого наступного синглу на підтримку альбому “Native”. Вже найближчим часом на радіостанції світу відправиться трек Counting Stars, який свого часу став фаворитом фанатів гурту та отримав схвальні відгуки музичних експертів. Будемо сподіватися, соліст бенду OneRepublic Раян Теддер нарешті облишить свою продюсерську діяльність для інших артистів та почне серйозно просувати власний потенційно хітовий трек.

Хто: Beyonce
Пісня: Grown Woman

Одна з найгарячіших співачок сучасності Бейонсе нарешті поділилася повною версією пісні Grown Woman, шматочок якої з’явився в рекламі Pepsi ще місяць тому. Поки невідомо, чи стане новинка офіційним синглом і чи взагалі потрапить до нового альбому артистки. Тим не менш, Бейонсе треба віддати належне: артистка експериментує зі звучанням та з незмінною посмішкою продовжує представляти не зовсім форматні для чартів пісні. Тим не менш, анонімні джерела продовжують стверджувати, що зовсім скоро нас очікують вибухові хіти Бейонсе з Джастіном Тімберлейком, Ріанною та Леді Гагою.

Хто: Pharrell Williams
Пісня: Happy
Альбом: Despicable Me 2 OST

Фаррелл Вільямс продовжує тримати хвилю після успішного дуету з французами Daft Punk. Цього тижня співак презентував композицію Happy, що стала офіційним саундтреком сиквелу популярного мультику “Нікчемний Я”. Відзначимо, що це не перша робота Вільямса для дитячої анімації: в 2010 році співак вже працював над піснею для першої частини мультфільму. Тоді композиція Despicable Me навіть отримала номінацію на “Найкращу оригінальну пісню” на 83-й церемонії вручення статуеток “Оскар”. Що ж, результати нового треку Happy ми зможемо побачити вже найближчим часом.

Хто: Daft Punk
Пісня: Horizon
Альбом: Random Access Memories

Звісно, ви пам’ятаєте, що декілька тижнів тому інтернет сколихнула новина про новий альбом “Random Access Memories” вже згаданих Daft Punk. Тоді майже кожен другий меломан додав до свого плейлисту нові пісні французів та не забарився розмістити треки на своїй сторінці в соціальній мережі. Втім, декілька днів тому в мережі з’явився ще один трек Horizon, який з’явився в японському виданні платівки. Тепер меломани мають змогу оцінити в повній мірі оцінити новий диск Daft Punk та чекати офіційних реміксів пісень. Так, вже незабаром музиканти обіцяють презентувати альбом реміксів “Random Access Memories”.

Хто: Bastille
Пісня: Laura Palmer
Альбом: Bad Blood

Новомодний британський гурт Bastille в черговий раз став довів, що долю будь якого невідомого музиканта може змінити лише один трек. Декілька років електронники були відомі лише поодиноким хіпстерам, але після релізу треку Pompeii на початку цього року увірвались до європейських чартів. Тепер гурт випускає черговий сингл Laura Palmer та готується виступити з ним та іншими піснями на розігріві легенд рок-сцени Muse в червні цього року.