Музичні прем’єри тижня: Кельвін Гарріс, Muse, Майлз Кейн та інші

O-ircRXmmGg

Не встигли ми звикнути до перших по-справжньому гарячих літніх днів, як артисти знову потішили нас новими піснями та альбомами. Огляд найкращих з них читайте прямо зараз в черговому випуску рубрики «Музичні прем’єри тижня».

Хто: Calvin Harris
Пісня: Thinking About You
Альбом: 18 Months

Пам’ятається, на початку 2013 року редакція Inspired Music припускала, що шотландець Кельвін Гарріс вичавить всі можливі соки зі свого останнього студійника “18 Months”. З того часу ми не встигали писати про нові сингли ді-джея, які були записані з найпопулярнішими зірками сучасності. Але Кельвін не зупиняється і готується випустити вже дев’ятий (!) сингл на підтримку платівки “18 Months”. Очікується, що все літо ми будемо відриватися на дискотеках під композицію Thinking About You з вокалом йорданської співачки Аї Марар. Після цього ді-джей обіцяє взяти паузу та записати щось якісне та немейнстрімне. От же ж брехун.

Хто: Muse
Пісня: Panic Station
Альбом: The 2nd Law

Рокери Muse продовжують подорожувати світом з турне на підтримку останнього альбому “The 2nd Law”. Декілька днів тому музиканти випустили черговий офіційний сингл Panic Station, який точно отримає успіх серед меломанів. Цікаво, що після випуску альбому критики порівняли лірику пісні з роботами Прінса і Стіві Вандера та назвали Panic Station одним з найкращих треків диску. До речі, саме через ненормативну лексику Panic Station на обкладинці платівки “The 2nd Law” вперше в творчості Muse з’явилася наліпка для батьків щодо «дорослого» контенту. Тому рекомендуємо насолоджуватися оригіналом Panic Station, поки ді-джеї не встигли вирізати «неприйнятні» для радіослухачів слова.

Хто: Crystal Castles
Пісня: Affection
Альбом: III

Канадські електронники Crystal Castles презентували новий сингл Affection. Вийшло все, як завжди, красиво та трохи моторошно. Як зізналися в одному з інтерв’ю Ітан Кет та Еліс Гласс, на створення пісні їх надихнув негатив, який почав проявлятися в друзях музикантів. «Після деяких речей ми остаточно зневірилися в людстві. Світ – антиутопія», – сумно промовляють останні гуманісти на цій планеті. До речі, альбом “III”, куди і потрапив трек Affection, свого часу отримав тверду п’ятірку від рецензентів Inspired Music та статус «одного з найкращих електронних альбомів 2012 року”.

Хто: Miles Kane
Пісня: Don’t Forget Who You Are
Альбом: Don’t Forget Who You Are

Цього тижня новим альбомом шанувальників потішив, зокрема, колишній учасник гурту The Rackals Майлз Кейн. Аби закріпити успіх платівки “Don’t Forget Who You Are”, музикант випустив одноіменний сингл, який, за прогнозами музичних експертів, цілком може стати хітом серед поціновувачів якісного інді-року. Що ж до нового альбому Майлза, то платівка налічує одинадцять позитивних та енергійних композицій в жанрах рок-н-роллу та глем-року. Відзначимо, що перший альбом музиканта в 2011 році зміг потрапити до топової десятки британського чарту, тому нова робота Кейна просто не має права не закріпити успіх дебютника.

Хто: Kodaline
Пісня: Love Like This
Альбом: In a Perfect World (22 червня 2013)

Ірландські хіпстери Kodaline закінчують останні приготування до випуску дебютного диску “In a Perfect World”, який вийде вже за два тижні. Цікаво, що музиканти записували пісні ще з 2007 року, а сам гурт мав назву 21 Demands. Тим не менш, в 2011 році хлопці вирішили почати все з чистого листа, змінили назву команди на Kodaline та почали записувати хіти. Це помітили й експерти корпорації BBC та включили музикантів до списку найперспективніших дебютантів 2013 року. В очікуванні платівки новачків пропонуємо вам послухати сингл Love Like This. Він заслужено потрапив до нашого сьогоднішнього списку найкращих новинок тижня.