Музичні прем’єри тижня: Empire Of The Sun, Hurts, Джастін Тімберлейк та інші

music-sample

За останній тиждень чимало зірок встигли обрати нові сингли, а також презентували нові треки. Огляд найкращих з них читайте прямо зараз в щотижневій рубриці «Музичні прем’єри тижня».

Хто: Justin Timberlake
Пісня: Tunnel Vision
Альбом: The 20/20 Experience

Американський співак Джастін Тімберлейк визначився з наступним синглом на підтримку останньої студійної платівки. Вже скоро на радіостанції світу відправиться трек Tunnel Vision, який став фаворитом критиків ще після випуску альбому “The 20/20 Experience” в березні. Таким чином, Джастін зробив ще один вдалий крок, який наблизив артиста до абсолютного тріумфу на наступній церемонії «Греммі». Відзначимо, для цього у Тімберлейка створені всі можливі умови: обережна промо-кампанія диску, ретро-стилістика кліпів та виступів, а також прихована зброя у вигляді другої частини “The 20/20 Experience”, що вийде вже у вересні. Залишається лише обрізати семихвилинну композицію для радіо – і ось вам і новоспечений хіт.

Хто: Ellie Goulding
Пісня: Tessellate

Чарівна британка Еллі Гоулдінг записала несподіваний кавер на хіт Tessellate гурту Alt-J. Вийшло красиво та мінімалістично, а самі Alt-J вже встигли заспамити фанатів в твітері зізнаннями в любові до співачки. Не дивлячись на таку увагу, Еллі не розслабляється. Артистка гастролює літніми фестивалями, а в перервах продовжує записувати нові пісні. Так, стало відомо, що вже зовсім скоро виконавиця презентує черговий кавер на якийсь хіт 80-х, а також випустить новий кліп на одну з пісень свого останнього альбому.

Хто: Empire Of The Sun
Пісня: DNA
Альбом: Ice on the Dune (18 червня 2013)

Австралійці Empire Of The Sun декілька годин тому випустили новий трек DNA, який, можливо, стане наступним синглом гурту. Ми вже писали, що нас дійсно очікує один з найкращих електронних альбомів літа, який вийде вже за декілька днів. Учасник гурту Нік Литтлмор в інтерв’ю журналістам Las Vegas City Life зазначив: «Ми працюємо над новим диском “Ice on the Dune” з листопада 2011 року. Мені здається, в нас вийшов прекрасний електронний альбом. Зізнайтеся, вам теж набридли дабстепові диски, які забуваються через три місяці після випуску? Ми хочемо представити вам щось більше, можливо, футуристичне». Що ж, з такими заявами ми точно отримаємо щось потужне.

Хто: Hurts
Пісня: Somebody To Die For
Альбом: Exile

Продовжують просування свого останнього альбому і британські красунчики Hurts. Цього разу новим синглом на підтримку платівки “Exile” стала композиція Somebody To Die For. До речі, нещодавно Inspired Music запитав наших читачів в соціальних мережах, які пісні Hurts їм подобаються найбільше – та створив рейтинг найкращих пісень колективу. Прочитати його його ви зможете вже за декілька днів – тоді і побачимо, чи змогла пісня Somebody To Die For стати фаворитом меломанів.

Хто: Fergie
Пісня: A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
Альбом: The Great Gatsby OST

Не дивлячись на те, що ажіотаж до стрічки “Великий Гетсбі” поступово минає, а саундтреки до фільму ну дуже давно потрапили до ваших плейлистів, деякі артисти ніяк не можуть залишити цю тему. Так, американка Фергі цього тижня несподівано вирішила зняти кліп на композицію з довжелезною назвою A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), записану з Q-Tip та GoonRock. Звичайно, сюжет відео був побудований на атмосфері 20-х років минулого століття, а сама Фергі, судячи з фото папарацці, з’явиться в кліпі в супроводі сексуальних танцівниць. Що ж до пісні, то ще після випуску в альбомі саундтреків, A Little Party… потрапила до багатьох хіт-парадів. Тому несподіваний інтерес продюсерів до композиції особливого здивування не викликає.