Музичні прем’єри тижня: The Maneken, OneRepublic, хіпстери Mitzi та інші

В новій рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired розповідає вам про п’ять головних новинок останніх семи днів. Цікаво, що останнім часом нові пісні вирішили презентувати гурти, від яких вже давно не було нічого чутно. Про них і будемо говорити далі. Чи справляться надії тисяч меломанів по всьому світу?

Хто: The Maneken;
Пісня: “Stop”;
Альбом: третя студійна платівка (2012-2013)

Український виконавець The Maneken 21 грудня випустив нову пісню “Stop”, яка безпосередньо стосується теми “кінця світу”. В запису композиції артисту допомогли п’ятеро дівчат з вокальної команди Open Kids. “Stop” є третім синглом з третьої студійної платівки The Maneken, яка вийде найближчим часом. Раніше електронщик зазначав, що планує випустити новий диск вже в грудні, але, схоже, нову музику ми почуємо тільки в новому році.

Хто: 3OH!3;
Пісня: “Do Or Die;
Альбом: “OMENS” (березень 2013)

Антигламурні хлопці з гурту 3OH!3 нарешті порадували фанатів новою піснею. Трек “Do or Die” став промо-синглом з нової платівки “OMENS”, реліз якої вже неодноразово переносився менеджментом гурту. Схоже, 3OH!3 дійсно в курсі трендів сучасної музики – в пісні “Do or Die” дуже несподівано використані елементи семі-дабстепу. Чимало фанатів гурту вже здивовано заявили, що їх улюбленці все більше стають схожими на LMFAO. Відзначимо, останні дійсно вчасно встигли зайняти нішу стьобу над сексуальним символізмом в шоу-бізнесі. Що буде з 3OH!3 – побачимо вже невдовзі.

Хто: OneRepublic;
Пісня: “If I Lose Myself”;
Альбом: “Native” (лютий-березень 2013)

Ще один гуртом, учасники котрого вирішили заповнити паузу в творчості новою піснею, стали романтичні OneRepublic. З кожним наступним синглом Райан Теддер в черговий раз доводить: він спроможний записати ще більш попсовий трек. Пісня “If I Lose Myself” стала другою роботою в підтримку альбому “Native”, дата випуску якого поки невідома. До речі, OneRepublic вже встигли шокувати меломанів новиною про музичні експерименти на новому диску. Невже нас очікує дует з Керлі Рей Джепсен або Джастіном Бібером?

Хто: Chris Brown;
Пісня: “As Your Friend”;
Альбом: альбом Кріса Брауна “Carpe Diem” або студійний альбом Afrojack

В перервах між бійками та образами фанатів у твітері Кріс Браун продовжує записувати нові пісні. Схоже, досвід попереднього провального альбома “Fortune” зовсім не навчив скандаліста записувати гарні композиції. Продюсером композиції “As Your Friend” виступив нідерландський діджей Afrojack. Ех, Ріанно, та навіщо він тобі такий потрібний?! Схожий на мавпу, злий, ще й почав записувати клубну гумку!

Хто: Mitzi;
Пісня: “All I Heard”;
Альбом: “Truly Alive” (лютий 2013 року)

Модні хіпстери Mitzi, котрі є послідовниками легендарних австралійських електронщиків Cut Copy, представили на суд слухачів нову пісню “All I Heard”. Це прекрасне літнє інді-диско дійсно буде дуже доречним довгими зимовими вечорами. Також Mitzi розказали, що їхній альбом “Truly Alive” буде випущений вже 19 лютого. Чекаємо, вийде щось круте!