Музичні прем’єри тижня: Лана Дель Рей, Мобі, Жанель Моне та інші

music-sample

Поки вітчизняні зірки співали на головних площах міст України, святкуючи День Конституції, їхні закордонні колеги не втомлювалися записувати нові композиції. Огляд найкращих з них читайте в новому випуску рубрики «Музичні прем’єри тижня».

Lana Del Rey – TV In Black & White

Поки інші виконавці роками записують нові альбоми, Лана Дель Рей не втомлюється регулярно дивувати шанувальників купою нових-старих пісень. Декілька днів тому артистка поповнила власну колекцію невиданих треків ще однією композицією TV In Black & White, походження якої знову залишається невідомим. Цього разу одні джерела стверджують, що диск з TV In Black & White припадав пилом в студії ще з 2010 року. Інші блогери припускають, що композиція була записана порівняно нещодавно – під час роботи над саундтреком стрічки «Великий Гетсбі». В будь-якому випадку, цього спекотного літа ще один трек Лани Дель Рей в навушниках нам точно не завадить.

will.i.am – Bang Gang

Схоже, презентація стрічки «Великий Гетсбі» дійсно може вважатися однією з найважливіших цьогорічних подій в музичному світі. Раніше ми вже писали про те, що зірки так надихнулися створенням саундтреків для фільму, що вирішили зробити пісні офіційними синглами – як от Лана Дель Рей з Young And Beautiful або Ферджі з A Little Party Never Killed Nobody (All We Got). Цього тижня черга дійшла і до will.i.am, який же встиг зняти ретро-кліп Bang Gang, а також виступив з композицією на популярних телевізійних шоу. Як і у випадку з Ферджі, цікаве поєднання ретро-семплів з сучасною електронікою так сподобалося публіці. А композиція миттєво почала рухатися до перших сходинок європейських чартів та одразу ж потрапила в плейлисти всіх дискотек світу.

Moby – A Case For Shame

Американський ді-джей Мобі поділився першим синглом з нового альбому. Композиція A Case For Shame потрапить до наступної платівки артиста “Innocents”, яка потрапить до музичних магазинів вже на початку жовтня. Цікаво, що на новому диску Мобі з’явиться купа дуетів з різноманітними зірками, серед яких Скайлар Грей, Деміен Джурадо та Іньянг Бессі. «Мені здалося, що я дійсно хочу залучити до запису нового альбому інших виконавців. В результаті в нас вийшла прекрасна платівка, а я отримав якусь подобу соціального життя», – пожалівся ді-джей в пресс-релізі до нової збірки. Не хвилюйся, Мобі, ми б купили новий альбом і без твоїх сліз!

Janelle Monáe – Dance Apocalyptic

Чарівна Жанель Моне, яка отримала шалену популярність серед хіпстерів світу після випуску спільного з гуртом fun синглу We Are Young, цього тижня потішила нас новинкою Dance Apocalyptic. Позитивна пісня з’явиться на новому альбомі епатажної співачки “Electric Lady” та цілком може стати стати справжнім літнім хітом. До того д,Dance Apocalyptic є прекрасною пігулкою проти відчую та суму: її можна вживати в необмежній кількості в будь-який час і не боячись протипоказань.

I Am A Camera – The Legendary Children

Після інтернет-успіху пісні Factory Boys та каверу на пісню Rent колективу Pet Shop Boys гурт I Am A Camera повертається з новим синглом The Legendary Children. «Наша нова пісня – справжній гімн для тих, хто живе для себе. Ми співаємо про те почуття, яке підіймає людей вранці з ліжка, розпалює в них амбіції, драйв та індивідуальність», – зізнаються учасники проекту Ян Вотт та Франческа Росс. Що ж, схоже, I Am A Camera змогли вдало налаштуватися на одну хвилю з командою Inpired, яка вже давно пише для вас про ті самі речі.