Музичні прем’єри тижня: Кеті Перрі, Еллі Гоулдінг, Lorde та інші

Katy Perry

Протягом останнього місяця редакція Inspired Music відпочивала на морі та усіляко намагалася не думати про купу музичних новин, які так чи інакше проходили повз нас. Але коли ми повернулися до роботи, то зрозуміли, що ледь не пропустили безліч нових пісень від талановитих виконавців. Найкращі з них потрапили до чергового огляду новинок в рубриці «Музичні прем’єри тижня».

Aiden Grimshaw – The Way We Are

Британський співак Ейден Гримшоу, який здобув популярність після шоу The X-Factor, поділився новим треком The Way We Are. Скоріше за все, композиція потрапить до другої платівки талановитого хлопця, дата виходу якої поки залишається невідомою. Тим не менш, в своєму Twitter виконавець зізнався, що вже зовсім скоро здивує фанів новою музикою: «Ви готові до другого раунду?! Нова музика вже назабаром, хапайте своїх батьків, братів та сестер, котів та собак та насолоджуйтесь!». Нагадаємо, дебютник 21-річного Ейдена вийшов в 2012 році та отримав багато схвальних відгуків від експертів музичних видань, які відзначили прекрасне електронне звучання платівки.

Katy Perry – Roar

Яскрава американка Кеті Перрі нарешті випустила першу за декілька років музичну новинку. Композиція Roar стала першим синглом на підтримку альбому Prism, який вийде в жовтні та обіцяє стати головним поп-альбомом цього року. Втім, чогось кардинально нового поки не спостерігаємо: виконавиця продовжує експлуатувати «котячі» теми в піснях та солодко посміхатися з обкладинок журналів. З іншого боку, саме це і допомогло Кеті Перрі за декілька років набути статусу однієї з найголовніших поп-дів сучасності та стати втіленням «американської мрії».

Ellie Goulding – Hearts Without Chains

Неймовірна Еллі Гоулдінг продовжує тішити меломанів новими піснями, які потраплять до перевидання її останньої платівки “Halcyon Days”. Невдовзі після прем’єри доріжки Midas Touch співачка поділилася ліричною композицією Hearts Without Chains. Цього разу пощастило меломанам з Німеччини, які оримали трек в якості бонусу до останнього синглу Еллі Burn. До того ж, в новій версії платівки, яка з’явиться в музичних магазинах вже наприкінці серпня, увійдуть спільні треки Гоулдінг з Мадеоном, DJ Fresh та солістом гурту Fun Нейтом Рюссом.

Lorde – Royals

16-річна новозеландка Елла О’Коннор, більш відома за сценічним ім’ям Lorde, презентувала цього тижня нову пісню Tennis Court. Увагу з боку блогерів дівчина отримала в кінці 2012 року, коли випустила дебютну міні-платівку “The Love Club”, що стала хітом в інтернеті та отримала «платиновий» статус на батьківщині дівчини. Після цього меломани порівняли Lorde з більш досвіченою колегою Ланою Дель Рей та накрутили для неї мільон переглядів на YouTube. Що з цього вийде далі, поки не відомо. Але свої концерти Lorde поки не скасовує, вміє співати наживо та, взагалі, виглядає на сцені неймовірно елегантно.

Marina and the Diamonds – Electra Heart

Британка Marina and the Diamonds випустила останню частину історії про своє самозакохане альтер-его. Нагадаємо, на підтримку останнього альбому “Electra Heart” вийшли 11 спеціальних промо-відео з історіями про хитру та жорстоку білявку Електру Харт, яка зваблює чоловіків та мріє про світову славу. Символічно, що у відео на останній та, можливо, найголовніший трек альбому артистка вирішила «вбити» свою героїню, таким чином закінчивши еру платівки “Electra Heart”. Як складеться подальший творчий шлях Marina and the Diamonds поки невідомо – наразі артистка стоїть перед вибором між британським інді-напрямком або ж танцювальним мейнстрімом в Америці.