Музичні прем’єри тижня: Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club, MS MR та інші

9046065246_c40d957b49_o

Inspired Music знову дослідив музичні новинки останніх семи днів та відібрав з них найкращі саме для вас. Отож, зустрічайте нові пісні від лауреатів почесних премій, яскравих новачків та призабутих виконавців.

Avicii – You Make Me

Шведський ді-джей Avicii презентував трек You Make Me, що став другим синглом на підтримку альбому “True”. Прем’єра композиції відбулася в ефірі BBC Radio 1, а офіційний реліз новинки відбудеться вже в середині вересня. Приблизно тоді ж в музичні магазини потрапить і дебютний альбом ді-джея, в якому меломанів очікують чимало цікавих колаборацій. «Я записав неймовірний диско-трек з Адамом Ламбертом та Нілом Роджерсом, а також майже класичну композицію з гуртом Imagine Dragons. Думаю, мені вдастся здивувати вас фанковими, джазовими та навіть блюзовими композиціями», – відзначив в одному з останніх інтерв’ю Avicii.

Two Door Cinema Club – Changing of the Seasons

Учасники ірландського інді-гурту Two Door Cinema Club випустили новий трек Changing of the Seasons, продюсером якого став 17-річний французький ді-джей Мадеон. Трек потрапить до нової міні-платівки гурту і стане своєрідною ланкою до наступного повноформатного альбому хлопців, який вийде вже в 2014 році. Two Door Cinema Club зізнаються, що вже почали думати про концепцію нового диску і планують провести весь наступний рік в студії звукозапису. Не помилилися музиканти і з Мадеоном, якому багато меломанів вже встигли напророкувати яскраве майбутнє в шоу-бізнесі.

Arctic Monkeys – Why’d You Only Call Me When You’re High?

Британські інді-рокери Arctic Monkeys поділилися третьою композицією на підтримку нового альбому “AM”. Після релізу синглів R U Mine? та Do I Wanna Know? музиканти вирішили потішити нас піснею Why’d You Only Call Me When You’re High?. Результати продажів треку вражають: за перший тиждень після релізу доріжка опинилася в топовій десятці основного британського чарту та очолила інді-гілку авторитетного рейтингу. Посприяв цьому і оригінальний відеокліп, в якому лідер гурту Алекс Тернер разом з друзями напивається в дешевому інді-барі та подорожує містом. Мабуть, він просто заздалегіть святкує успіх альбому “AM”, який вийде вже на початку вересня.

MS MR – Think of You

Американський дует MS MR цього тижня офіційно випустив черговий сингл Think of You на підтримку прекрасного дебютника музикантів “Secondhand Rapture”. Учасники колективу Ліззі Плапінгер та Макс Хіршенау можуть по праву вважаються одними з найяскравіших дебютантів 2013 року. Їхня музика порівнюється з піснями Florence + The Machine та Ланою Дель Рей, а яскраві образи змінюються з кожним новим виступом та кліпом. Не став винятком й ролик Think Of You, в якому музиканти обіграли тему згубного впливу телебачення на юних (і не тільки) глядачів.

Example – All the Wrong Places

Британський репер Елліот Глів, більш відомий за сценічним ім’ям Example, презентував трек All the Wrong Places. В квітні цього року Елліот Глів написав у Facebook, що знаходиться в Лос-Анджелесі, де записує свою п’яту студійну платівку. До речі, в очікуванні нового диску меломани можуть послухати компіляцію “Hits”, яка вийшла декілька днів тому та, зокрема, вмістила в себе популярні пісні репера Changed the Way You Kiss Me, We’ll Be Coming Back та Say Nothing.