Ellie Goulding – Halcyon Days: американська мрія

Ellie-Goulding-Halcyon-Days-Deluxe-Version-2013-1200x1200

Рік тому Inspired Music уже публікував огляд альбому “Halcyon” британки Еллі Гоулдінг. Тоді ми припустили, що після випуску платівки виконавиця зможе втримати свого слухача та з легкістю вийти на американський шоу-бізнесовий ринок. Тим не менш, не все сталося як гадалося. Промо-кампанія диску зазнала відвертої поразки в чартах, а заокеанські меломани майже не звернули увагу на творчість співачки.

Після такого провалу в мережі поширилися чутки, що менеджери Гоулдінг вирішили відмовитися від просування «невдалого» альбому та запропонували виконавиці записати новий диск – спеціально для американських слухачів. Сама ж Еллі одразу спростувала цю інформацію, зазначивши, що дійсно записує нові пісні, але увійдуть вони не до нової платівки, а до перевидання “Halcyon”, яке отримало назву “Halcyon Days”.

Ми сподівалися, що колись ця мила лялечка стане метеликом. Але вона чомусь перетворилася на великого барвистого жука.

Складається враження, що новий варіант “Halcyon Days” зроблений з прицілом на максимальну кількість заокеанських слухачів. Дивіться самі: пісня Stay Awake записана з ді-джеєм Мадеоном, а до створення доріжки Midas Touch долучився електронник BURNS; композиція You My Everything стала саундтреком до молодіжного мила, а трек How Long Will I Love You був записаний для однієї мелодрами.

В “Halcyon Days” годі й шукати ніжний голос тієї скромної дівчинки з милою посмішкою та чарівними піснями. Тут можна знайти лиш відверту комерцію для попсових радіостанцій, завдяки якій Еллі Гоулдінг скоро буде звучати з кожної праски. Схоже, знайома всім хіпстерам світу чарівниця смарагдового міста нарешті домоглася свого та стала королевою.

1377276640_star 1377276640_star 1377276640_star 1377276630_star 1377276630_star