Музичні прем’єри тижня: Tesla Boy, O’Donis, The 1975 та інші

1a

Спеціально до Дня незалежності Inspired Music віднайшов для вас п’ять композицій самобутніх віконавців, які мріють негайно опинися в плейлистах всіх меломанів. Цього літа ми зустрічаємося з вами востаннє, тому до зустрічі в новому випуску «Музичних прем’єр тижня» вже восени!

O’Donis – Lean

Американський виконавець O’Donis повернувся на музичну сцену та презентував свіжий сингл Lean. Талановитий хлопець засвітився ще в 2008 році – в якості запрошеного виконавця для синглу Леді Гага Just Dance. Але з того часу епатажна виконавиця набула статусу поп-ікони, а от O’Donis так і залишився непоміченим. Тепер артист планує виправити це непорозуміння та готує альбом, що вийде вже восени. А нам поки залишається слухати новинку Lean та тримати за нього кулаки.

John Newman – Cheating

Британець Джон Ньюмен випустив новий сингл Cheating, що увіде до дебютної платівки молодого артиста. Співак почав музичну кар’єру в 14 років, а вже в 19 співака помітили боси лейблу “Island Recorods”, який розкручує Джессі Джей та Florence and the Machine. Тепер цей милий товстун безсоромно заявляє, що хоче захопити всю музичну сцену. «Я вже закінчив запис платівки. Думаю, з неї можна буде вибрати аж дев’ять синглів, бо вона схожа на диск Адель “21″, який за декілька років став класикою. Сподіваюся, мій альбом також стане класичним», – зізнається Ньюмен.

Tesla Boy – Undetected

Модний колектив з Москви Tesla Boy офіційно випустив черговий сингл з альбому “The Universe Made Of Darkness”. Випустити трек Undetected електронники вирішили зі звичним для них пафосом та влаштували прем’єру комозиції на закордонному інді-сайті. Так Tesla Boy намагалися потішили всіх вітчизняних хіпстерів та вкотре підтвердити почесний статус одного з найпопулярніших російських інді-гуртів. До того ж, восени Антон Севідов відправиться в тур американськими клубами, де з командою відіграє композиції з альбомів “Modern Thrills” та вищезазначегого “The Universe Made Of Darknes”s. Сподіваємося, хлопці встоять перед західними спокусами та знайдуть в собі сили повернутися на батьківщину.

Bastille – Things We Lost In The Fire

Bastille на чолі з харизматичним солістом Деном Смітом поділилися синглом Things We Lost In The Fire, який вже обіцяє стати одним з найголовніших осінніх хітів. Це й не дивно, адже оригінальна суміш інді-попу, інді-року і сінті-попу колективу змусить вас ще довго муркотіти цей трек собі під ніс. До речі, попередній сингл колективу Pompeii вже став однією з найпопулярніших пісень останніх місяців, за що і опинився в рейтингу найкращих літніх хітів від Inspired Music.

The 1975 – Sex

Учасники британського альтернативного гурту The 1975 потішили меломанів треком Sex, який увійде до дебютного до альбому талановитих хлопців. Після того, як колектив виступав у турі Muse “The 2nd Law Tour”, критики почали порівнювати пісні The 1975 з творчістю The Big Pink. Самі ж музиканти зізнаються, що на стиль їхніх композицій вплинули My Bloody Valentine, Майкл Джексон та Sigur Rós. А допомагає новачкам шукати власне звучання продюсер Майк Кроссі, відомий меломанам за співпрацею з Arctic Monkeys та Foals. Схоже, на горизонті запалала нова яскрава зірка.