Музичні прем’єри тижня: Джон Ледженд, Paramore, Daft Punk та інші

2KkW8kq7Hwo (1)

Inspired Music знову дослідив головні пісні останніх семи днів та відібрав з них найцікавіші саме для вас. Огляд цих композицій читайте прямо зараз у рубриці «Музичні прем’єри тижня».

John Legend – Made to Love

Декілька днів тому Джон Ледженд випустив альбом “Love in the Future”, до якого увійшов яскравий трек Made to Love. Продюсерами мід-темпової доріжки виступили хітмейкери G.O.O.D. Music на чолі з Каньє Вестом, а запрошеною виконавицею для пісні стала співачка Кімбра. Сам Ледженд у нещодавньому інтерв’ю для Rolling Stone зізнався, що відчуває сили писати гарну музику: «Коли вам тридцять чотири роки, то ви не дуже хочете втрачати свій внутрішній вогонь. На щастя, коли я написав пісню Made to Love, то зрозумів, що мій запал поки залишився при мені»

Paramore – Ain’t It Fun

Paramore випустили радіо-версію композиції Ain’t It Fun, що стала черговим синглом на підтримку останнього альбому рокерів. Пісня вже досягла перших місць рок-чартів і отримала прихильність критиків, які назвали її однією з найкращих робіт колективу. Так, експерт видання Absolute Punk у своєму огляді заявив: «Вам точно сподобається це поп-звучання з 90-х. Мелодія Ain’t It Fun дуже легко запам’ятовується і може стати прекрасним літнім мотивом. Завдяки вибуховій суміші фанку, року та електроніки, ця пісня може вважатися найкращою в цьому році!». До речі, побачити виступ Paramore з піснею Ain’t It Fun можна буде вже через декілька днів на iTunes Festival.

Daft Punk – Doin’ It Right

Французькі електронники Daft Punk анонсували черговий сингл на підтримку платівки “Random Access Memories”. Цього разу музиканти вирішили просувати композицію Doin’ It Right, до запису якої долучився вокаліст гурту Animal Collective – Panda Bear. Музикант зізнається, що полюбив творчість «роботів» ще з пісні Around the World, а диск “Homework” узагалі став для нього однією з улюблених платівок. Можливо, саме тому пісня Doin’ It Right так сподобалася меломанам та допомогла Daft Punk підтвердити статус найбільш обговорюваних персон року.

Paul McCartney – New

Легендарний Пол Маккартні поділився піснею New, яка потрапить до його наступного альбому. Продюсерами композиції виступили Пол Епворт та Марк Ронсон, які раніше співпрацювали з Емі Вайнхауз, Леді Гагою та Лілі Аллен. «Це яскрава літня пісня. Думаю, люди впізнають у ній мій стиль. Мені дуже сподобалося працювати з Полом та Марком. Вони знають музику, мають смак і приносять у справу досвід, енергію та ентузіазм. Тому я знав, що вони впораються». Що ж до нової платівки, то вона отримає назву “New” та вийде в середині жовтня. Трекліст альбому поки тримається в секреті, але відомо, що до нього увійдуть лише нові пісні славетного музиканта.

Digitalism – Lift

Учасники німецького хаус-гурту Digitalism випустили новий сингл Lift, до запису якого долучилися учасники гурту The M Machine. Реліз вийшов за підтримки легендарного французького лейблу Kitsuné, який опікується гуртами Hot Chip, Phoenix та Klaxons. Потрапить пісня і до наступного повноформатного альбому Digitalism, який вийде на початку 2014 року