Новорічні прем’єри тижня: Френк Оушен, Marina & The Diamonds та інші

В рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired як завжди розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. Сьогодні ми представляємо п’ять пісень, більшість з яких так чи інакше стосується новорічної тематики.

Хто: Marina And The Diamonds
Пісня: Have Yourself A Merry Little Christmas (оригінал: Judy Garland)

Британська співачка Marina And The Diamonds декілька днів тому взяла участь в проекті “12 Holidaze” від телеканалу “MTV”. 12-денний марафон різдвяних музичних подарунків складався з виступів світових поп-зірок, а також молодих артистів. Марина виконала “Have Yourself a Merry Little Christmas” — одну з найвідоміших різдвяних пісень. Авторами композиції є Хью Мартін і Ральф Блейн, а популярною пісня стала після виконання співачкою Джуді Гарленд у фільмі 1944 року “Зустрінь мене в Сент-Луїсі”.

Хто: Larry Lovestein, Ariana Grande
Пісня: Baby, It’s Cold Outside (оригінал: Frank Loesser)

Молодий співак Ларрі Лавстейн та акторка Аріана Гранде заспівали дуетом класичну різдвяну пісню “Baby, It’s Cold Outside”. Цікаво, що під псевдонімом Лавстейна переховується репер Мак Міллер, який вже готує свою другу студійну платівку “Watching Movies with the Sound Off”. Цікаво, що вперше альтер-его Міллера з’явилося на міні-платівці “You”, що вийшла в листопаді цього року. Схоже, реперу так сподобався його уявний ліричний герой, що він вирішив відродити персонажа в класичній новорічній композиції.

Хто: Amelia Lily
Пісня: Rockin’ Around the Christmas Tree (оригінал: Brenda Lee)
Альбом: –

Випускниця одного з останніх сезонів популярного британського шоу “The X-Factor” Амелія Лілі також вирішила переспівати відомий новорічний хіт. Вибір молодої співачки зупинився на хіті “Rockin’ Around the Christmas Tree”, що вперше виконала відома співачка Бренда Лі ще в 1958 році. Тоді пісня посіла 14 сходинку офіційного американського чарту та стала однією з найрозкупованіших різдвяних пісень за всю історію музичних рейтингів.

Хто: Sia
Пісня: Loved Me Back To Life

Австралійка Сія, яка здобула популярність в світі після випуску її спільних треків з ді-джеєм Девідом Геттою, порадувала фанатів невиданою піснею “Loved Me Back To Life”. Доля чудової композиції поки невідома, але ми припускаємо, що трек вже зовсім скоро може з’явитися на новому альбомі Бейонсе або Ріанни. І це неймовірно погано, адже потенціал талановитої Сії неможливо переоцінити. Зокрема, оригінальна авторська версія хіта “Diamonds” від Сії звучить набагато переконливіше, ніж в розбещеного дівчиська Ріанни.

Хто: Frank Ocean
Пісня: “Wise Man”

Головний дебютант 2012 року Френк Оушен через свій аккаунт на сервісі “Tumblr” презентував нову пісню “Wise Man”. Композиція була записана для стрічки “Джанго звільнений” від режисера Квентіна Тарантіно, але у фінальну версію фільму так і не увійшла. В інтерв’ю журналістам “Pitchfork” Тарантіно вже встиг виправдатися через неприємну ситуацію, мовляв, Френк Оушен дійсно написав фантастичну баладу, яка була дійсно прекрасною і поетичною. Мабуть, Квентін просто не знає, що молодий репер є лідером в кількості номінацій цьогорічної “Греммі” – Френк претендує аж на шість статуеток.