Музичні прем’єри тижня: Тайні Темпа, Icona Pop, Роббі Вільямс та інші

9_SHwMR4gco

Сподіваємося, протягом минулого тижня ви все ж знайшли в собі сили та остаточно поринули в робочий процес. На щастя, з наближенням осені гарна музика не закінчилася. Тому тримайте свіжу підбірку головних композицій останніх семи днів у рубриці «Музичні прем’єри тижня»!

Tinie Tempah – Children Of The Sun (feat. John Martin)

Тайні Темпа днями презентував сингл Children Of The Sun з альбому репера “Demonstration”. Пісня була записана з вокалістом Джоном Мартіном, який став відомий після світового хіта Don’t You Worry Child. «Ми записали прекрасну пісню. Думаю, Children Of The Sun – мій перший трек з соціальним повідомленням. У кінці тунелю завжди блимає світло, тому тримайте голову вище та продовжуйте мріяти», – зазначив Темпа. До сторення пісні також долучився Naughty Boy, який пообіцяв чимало цікавих дуетів на альбомі, зокрема, з Паломою Фейт, Еллі Гоулдінг та Емелі Санде. Довго чекати не доведеться: альбом “Demonstration” вийде вже на початку листопада.

Icona Pop – All Night

Талановиті шведки Icona Pop продовжують дражнити шанувальників новим матеріалом. Нещодавно дівчата випустили кліп на пісню All Night, яка стала другим міжнародним релізом після успішного синглу I Love It. До речі, нове відео музиканток вийшло доволі несподіваним: дівчата вирішили зняти ролик на вечірці в якомусь нью-йоркському клубі, ще й в оточенні трансвеститів. Тим не менш, учасниць гурту в кліпі майже не видно, натомість глядачу пропонується прихована реклама горілки, яка вже давно спонсує заходи серед ЛГБТ-товариства.

Lorde – Team

Музична сенсація Lorde цього тижня випустила трек Team, що потрапить до її дебютного альбому. Платівка отримає назву “Pure Heroine” та вийде в кінці вересня. Нагадаємо, увагу з боку блогерів дівчина отримала в кінці 2012 року, коли випустила міні-збірку “The Love Club”, що стала спражнім інтернет-хітом та отримала «платиновий» статус в Новій Зеландії. Після цього меломани порівняли Lorde з більш досвіченою колегою Ланою Дель Рей та накрутили для неї мільон переглядів на YouTube. А цього тижня пісня Royals стрибнула на третю сходинку американського чарту, що може може вважатися спражнім рекордом для новозеландських виконавців.

Zedd – Stay The Night (Feat. Hayley Williams)

Німецький продюсер Зедд та учасниця гурту Paramore Хейлі Вільямс випустили сингл Stay The Night, що увійде до перевидання альбому ді-джея “Clarity”. Цікаво, що через напружені гастрольні графіки Зедд та Хейлі Вільямс навіть не змогли зустрітися, тому записувалися в окремих студіях звукозапису. «Коли я працював над треком Stay The Night, то не хвилювався, чи стане він популярним. Я не відчуваю тиску і не пишу пісні, які мають слухати мільйони людей. Звісно, якщо я колись напишу подібний хіт, це буде дуже добре. Але мені хочеться створювати композиції, які просто будуть кращими за мої попередні пісні», – відзначив ді-джей.

Robbie Williams – Shine My Shoes

Роббі Вільямс анонсував новий свінговий альбом та випустив перший трек з нього – пісню Shine My Shoes. У нову платівку співак включить декілька нових пісень, а також кавер-версії класичних хітів. До того ж, на збірку потраплять дуетні треки з купою талановитих зірок – Лілі Аллен, Оллі Мерсом, Келлі Кларксон та Майклом Бубле.