Музичні прем’єри тижня: Imagine Dragons, Джастін Тімберлейк, Fenech-Soler та інші

7L1IoJAWz-c

За останні сім днів музиканти тільки те і робили, що вигадували саундтреки довгих дощових днів. Ми вибрали з цієї купи мотлоху п’ять прекрасних діамантів, які представляємо вам у рубриці «Музичні прем’єри тижня».

Bright Light Bright Light – An Open Heart

Мультиінструменталіст Род Томас, який приховується за псевдонімом Bright Light Bright Light, поділився доріжкою An Open Heart. Ліричний електронний трек потрапить до нової міні-платівки британця, яка вийде найближчим часом. Вперше меломани почули про співака ще в 2010 році – після реміксів на Еллі Гоулдінг, Джеймса Юїлла та Келіс. Пізніше Bright Light Bright Light записав альбом “Make Me Believe In Hope” та отримав визнання багатьох музичних критиків. А декілька днів тому парубок випустив ще й прекрасне акустичне видання дебютної платівки.

Imagine Dragons – Monster

Альтернативні рокери Imagine Dragons випустили пісню Monster, що потрапила до комп’ютерної іграшки Infinity Blade. Гурт вже не вперше пише саундтреки: пісні «драконів» можна почути ще й в стрічках «Франкенвіні» та «Залізна людина». Продюсером композиції виступив Alex Da Kid, який зазначив, що трек був написаний спеціально для «вирішальної битви» у грі.

Justin Timberlake – TKO

Джастін Тімберлейк продовжує дражнити меломанів новим матеріалом. Цього тижня красунчик випустив сингл TKO на підтримку альбому “20/20 Experience: 2 of 2″. Перша частина платівки вийшла ще в березні та миттєво стала одним з найпродаваніших дисків року. Тепер Тімберлейк сподівається закріпити результат та готує з ще з десяток сумних балад. Зокрема, в TKO мова йде про загадкову жінку, яка несподівано зрадила співаку з іншим. Джастін не розгубився: постраждав трохи і записав вибуховий хіт аж на сім хвилин.

Katy B – 5 AM

Талановита Кеті Бі потішила меломанів новою пульсуючою композицією з наступного диску. Меломани вже встигли порівняти трек 5 AM з творчістю Girls Aloud та відчути в пісні шалений вплив 90-х. В будь-якому випадку, якщо вам не до вподоби останні танцювальні гумки від Брітні Спірс або Леді Гага, ви цілком можете завантажити цей трек та запалювати не в клубі, а вдома – на радість сусідам. А справжню вечірку влаштуємо вже на початку 2014 року – саме тоді вийде друга студійна платівка британки.

Fenech-Soler – Somebody

Не встигли індітроніки Fenech-Soler випустити свій новий альбом “Rituals”, як мережею розлетілася їхня пісня Somebody. Схоже, найближчим часом гурт не збирається полишати своє танцювальне звучання та продовжує писати прекрасні хіти, які залишаються в голові вже після першого прослуховування. До речі, продюсерами пісні виступили самі Fenech-Soler, а допоміг музикантам продюсер Тім Голдсворсі, який раніше співпрацював з Delphic та LCD Soundsystem. Вийшло круто!