Музичні прем’єри тижня: Жанель Моне, Panic! At The Disco, Девід Боуї та інші

2

Жовтень поступово набирає обертів, а меломани все глибше ховаються під теплою ковдрою. Там вони постять сумні статуси, діляться депресивними фотками та сумують, що через жахливу погоду не можуть зачекінитися в улюбленій кав’ярні. Друзі, закінчуйте журитися та насолодіться найкращими піснями останніх семи днів у рубриці «Музичні прем’єри тижня»!

Janelle Monae — PrimeTime

Поціновувачка ділових костюмів Жанель Моне вже давно стала улюбленицею критиків, які охрестили її найкращою темношкірою співачкою планети. Нещодавно чарівна виконавиця потішила публіку новим альбомом “The Electric Lady” – концептуальною історією про планету майбутнього. Черговою частиною оповіді Моне стала пісня PrimeTime, до запису якої долучився модний R&B-співак Мігель. Сподіваємося, Жанель має рацію, і в футуристичному світі кіборгів вже ж можна буде відшукати справжнє кохання. В будь-якому випадку, перед красою цієї панянки не встоїть жодний робот!

Calvin Harris & Alesso — Under Control (feat. Theo Hutchcraft)

Влітку цього року соліст гурту Hurts запостив фотку зі студії, на якій поруч з самим Тео знаходилися ді-джеї Кельвін Гарріс та Алессо. Після декількох місяців очікування трійко музикантів нарешті оприлюднили результат своєї роботи Under Control. Ритмічна композиція неодмінно стане головним хітом зими, а майбутній кліп обіцяє ще довго зігріти нас холодними вечорами. Нщодавно Тео Хатчкрафт виклав у Instagram декілька відео зі зйомок, на яких співак знаходиться в оточенні оголених дівчат з великими силіконовими цицьками. Ми вже не можемо чекати! :)

Panic! At The Disco — Girls/Girls/Boys

Поп-рокери Panic! At The Disco продовжують розкручувати альбом “Too Weird to Live, Too Rare to Die!”, який вийшов декілька днів тому. Гурт презентував оригінальне відео Girls/Girls/Boys, режисером якого виступив Ді Джей Броунер. В новому кліпі соліст Брендон Урі стоїть оголеним перед камерою та емоційно виконує пісню. «Girls/Girls/Boys – дуже колоритна пісня, під час запису якої я надихався найсексуальнішими відео в історії поп-музики. Думаю, ідея для ролику прийшла до мене під час перегляду кліпів R&B-легенди D’Angelo. Мені здається, в нас усе вийшло», – розмірковує Урі в одному з інтерв’ю.

David Bowie — Love Is Lost

Найпопулярніша електронники нульових LCD Soundsystem розпалася ще в 2011-му, але головний натхненник команди Джеймс Мерфі продовжує тішити нас цікавою музикою. Раніше продюсер вже переробив хіти M.I.A Paper Planesа от нещодавно музикант взявся записувати нову версію пісні Девіда Боуї Love Is Lost. І так захопився процесом, що презентував ремікс на цілих десять хвилин. Новинка отримала підзаголовок Hello Steve Reich Remix та увійшла до перевидання останнього альбому легендарного співака “The Next Day”.

Los Campesinos! – Avocado Baby

Валійський інді-поп-гурт Los Campesinos! презентував новий сингл на підтримку наступного альбому. Цього разу музиканти поділилися треком Avocado, Baby, який потрапить до платівки “No Blues”. Підсилить дещо депресивну лірику пісні кліп, що вийде через декілька днів. Головною зіркою ролику став актор фільму «Субмарина» Крейг Робертс, який зіграв роль ведучого телевізійного шоу, втомленого від нікчемних гостей. Не забудьте прослухати новий альбом Los Campesinos!, який можна буде скачати наприкінці цього місяця.