TributeMe: 5 каверів на хіт “Try” Pink

Драйвовий хіт Try від Pink не так давно прокотився світом, а в Мережі сотні обдарованих вже прагнуть переспівати відому пісню. Кавери відрізняються один від одного голосом, стилем та, звичайно, кількістю переглядів на YouTube. Та об’єднує молодих виконавців одне: всі tried to create Their own Try. В новій рубриці “TributeMe” ми пропонуємо вам оцінити п’ять каверів на відомий хіт, які ми відшукали серед сотень інших та вирішили презентувати вам в невеличкому огляді.

Версія від Matt Palmer

Для того, щоб впізнати оригінал цієї мелодії, треба дуже добре її знати. Можливо, навіть пам’ятати слова. Адже Matt Palmer зовсім змінив звучання звичної композиції Try та заспівав хіт по-своєму. Це один з небагатьох каверів, що перекроює наше сприйняття та подає своє бачення пісні. Співак навіть вирішив не створювати якийсь строкатий кліп, поставивши на зображення відео лише назву пісні та власне ім’я. Та, мабуть, візуалізація тут зайва: блогерам, які вже звикли до сюрпризів, вже час вмикати власну уяву. Бо все інше Matt Palmer вже зробив для нас.

Версія від Heather Jeanette

Знайомтеся: трохи дивна дівчинка Heather Jeanette в хіпстерських окулярах, незвичним кольором волосся, а також гітарою та шаленою амбіційністю. Незвичайність виконавиці підсилюється її вокалом, який, здається, створений для виконання цієї пісні. Тут ви почуєте солодку меланхолію струни та настрій чорно-білого відтінку. І знову try, try, try…

Версія від Chris Daughtry

Мужність, сила голосу та впевненість у кожному ударі по струнах. Це теж Try, але вже у виконанні Chris Daughtry. При прослуховуванні цієї версії, мимоволі виникає думка: хто ж створив оригінал? Чи не сама Pink зробила кавер на пісню Кріса? Дехто з користувачів навіть порівняв виконавця з соусом тобаско: тільки тому, що цей молодик повсякчас робить кожну річ кращою. А дехто просто шкодує, що не натрапив на це відео раніше. Але тепер це точно не ми :)

Версія від Mia Rose

Mia Rose і хвиля романтики в її виконанні Try. Теплий відтінок кадрів з цього відео щосекундно перекликається з чарівним звучанням інструментальної версії пісні, створюючи особливу атмосферу та передаючи її по Мережі. Навіть без зображення на екрані вас може охопити настрій хлопців-музикантів та вокалістки. А твір в цілому здатен навіть на щось більше… Це – мелодія затишку і тепла, що так необхідні холодною зимою. Чашка гарячого чаю з корицею, і приємного перегляду!

Версія від Nicki

У вищенаведеному відео є лише один візуальний ефект – чарівне сяйво очей співачки, яка кличе себе Nicki. Лише гітарні струни в руках виконавиці та, звичайно, голос представлені в цій надзвичайній акустичній версії пісні. В один момент спів Nicki доповнюється верхніми нотами, які ніби перетворюють на якийсь час самотнє соло в гармонійний дует. Відзначимо, що це випадок, коли таке собі своєрідне роздвоєння особистості відіграє тільки краще.