Музичні прем’єри тижня: Флоренс Вельш, Девід Боуї, Bon Jovi та інші

В рубриці “Музичні прем’єри тижня” редакція Іnspired, як завжди, розповідає вам про головні новинки останніх семи днів. За минулий тиждень чимало виконавців презентували нові пісні, а ми відібрали з них найкращі саме для вас. Огляд цих композицій читайте нижче в нашому матеріалі.

Хто: David Bowie
Пісня: Where Are We Now?
Альбом: The Next Day (11 березня 2013 року)

Легендарний музикант Девід Боуї зробив подарунок всім шанувальникам в свій 66-й день народження, презентувавши перший новий трек за десять років. Неймовірно сумна пісня Where Are We Now? розповідає слухачу історію життя відомого артиста та надає впевненості в тому, що музична індустрія цього року все ж зможе зробити крок вперед. Навіть боси компанії, яка відслідковує музичні рейтинги Великобританії, зробили для Девіда Боуї виняток та дозволили пісні Where Are We Now? увійти в чарт синглів. Нагадаємо, що пісні, які розповлюджуються через iTunes безкоштовно, таких привілеїв не мають.

Хто: A$AP Rocky, Florence Welch
Пісня: I Come Apart
Альбом: LiveLoveA$AP (15 січня 2013 року)

Британська співачка Флоренс Вельш продовжує експериментувати з музичними стилями. Нещодавно артистка зацікавилася електронікою та записала трек Sweet Nothing з шотландським ді-джеєм Кельвіном Гаррісом. Схоже, цього Флоренс виявилося замало. Тепер виконавиця стала запрошеним артистом в новій пісні I Come Apart американця A$AP Rocky. Цікаво, що майже всі композиції альбому репера “LiveLoveA$AP” витікли в Мережу за три тижні до випуску релізу, от тільки I Come Apart стала доступною для прослуховування майже вчасно.

Хто: Destiny’s Child
Пісня: Nuclear
Альбом: Love Songs (29 січня 2013 року)

Меломани вже зачекалися офіційного возз’єднання мегапопулярного гурту Destiny’s Child, яке відбудеться 4 лютого під час трансляції фінальної гри з американського футболу “Super Bowl”. Інсайдери заявили, що легендарне тріо виконає на масштабній сцені нову пісню Nuclear та попуррі з відомих хітів, після чого Бейонсе сольно презентує новий сингл з п’ятого студійного альбому. Що ж, чекаємо!

Хто: Bon Jovi
Пісня: Because We Can
Альбом: What About Now (26 березня 2013 року)

Рокери Bon Jovi представили лід-сингл Because We Can в підтримку свого дванадцятого студійного альбому “What About Now”, який вийде вже в березні. Нова пісня відомих музикантів може і не стане гімном арен, але вже найближчим часом цілком може увійти в плейлисти поп-радійостанцій. Тут нема нестримного потягу до життя, а Томмі та Джина вже не хочуть кращої долі, але загалом енергетика Джона Бон Джові залишається такою ж шаленою та мотивуючою.

Хто: Rihanna
Пісня: Pour It Up
Альбом: Unapologetic

Схоже, без Ріанни не може обійтися жоден випуск нашого топу пісень. Тільки тиждень тому співачка презентувала другий сингл з альбому “Unapologetic”, як декілька днів тому поділилася планами щодо офіційного випуску пісні Pour It Up. Здається нам, барбадоська діва знову запустить промо-кампанію платівки – як це сталося з попереднім диском зірки “Talk That Talk”. Ріанно, люба, зупинися прямо зараз!